Η σιλουέτα και η επιδερμίδα θεωρούνται η «βιτρίνα» της εμφάνισης της κάθε γυναίκας. Παρόλο που τη σημερινή εποχή οι γυναίκες περιποιούνται με ευχαρίστηση την επιδερμίδα του προσώπου τους, δυσκολεύονται να  φροντίσουν με τον ίδιο τρόπο το δέρμα του σώματός τους. Ίσως επειδή θεωρούν ότι  η περιποίηση του σώματος δεν είναι το ίδιο σημαντική. Ωστόσο το να φροντίζουν τον εαυτό τους ουσιαστικά είναι απαραίτητο.

Οι καταναλώτριες περιμένουν από τα προϊόντα σώματος να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους αποτελεσματικά, άμεσα και στοχευμένα , χαρίζοντας ευχάριστη αίσθηση. Σε σύντομο διάστημα παρατηρείται η ανταμοιβή της καθημερινής φροντίδας του σώματος και της επιδερμίδας του: το δέρμα  αποτοξινώνεται, ανακτά την ελαστικότητα και την απαλότητά του ενώ η σιλουέτα επανασμιλεύεται.

Τα εργαστήρια ORLANE ανέπτυξαν μια υπερ-συμπυκνωμένη σύνθεση με προσεκτικά επιλεγμένα, συνδυασμένα και δοκιμασμένα συστατικά ώστε να καταπολεμά αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος και να σμιλεύει εκ νέου τη σιλουέτα βελτιώνοντας ταυτόχρονα την υφή του δέρματος. Η νέα S.O.S Minceur χαρίζει πιο λεία, σφριγηλή και ελαστική επιδερμίδα με περισσότερο κομψή εμφάνιση των μηρών και των γοφών σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΔΡΑΣΕΙΣ:

1. ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

Η δράση αποτοξίνωσης ενισχύει τη διέγερση της κυκλοφορίας των αιμοφόρων αγγείων και βοηθά στον καθαρισμό των τοξινών, του επιπλέον λίπους και των υγρών του σώματος. Το δέρμα οξυγονώνεται  εκ νέου και αποσυμφορείται, διευκολύνοντας έτσι την αδυνατιστική δράση του προϊόντος.

Δραστικά Συστατικά: Άρνικα, Εσχίνη, Αιθέρια έλαια

Γιατί είναι σημαντική η αποτοξίνωση:

- Η αποτοξίνωση δεν είναι μόδα, είναι ανάγκη!

- Καμία προσπάθεια αδυνατίσματος δεν μπορεί να είναι επιτυχής όταν το σώμα έχει τοξίνες.

- Η γήρανση και οι κυτταρικές αλλοιώσεις ενισχύονται σε σώματα με περισσότερες τοξίνες.
 
- Οι τοξίνες, οι οποίες αποθηκεύονται κυρίως στα λιποκύτταρα,  εμποδίζουν τη διαδικασία της απέκκρισης, και όσο δεν απομακρύνονται με τις φυσιολογικές διεργασίες αποθηκεύονται στο δέρμα και σε άλλα σημεία του σώματος, αυξάνοντας τις πιθανότητες πρόκλησης προβλημάτων.
 
2. ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
 
Το S.O.S Minceur ενεργοποιεί τους μηχανισμούς λιπόλυσης και παράλληλα  μειώνει τη λιπογένεση.  Βοηθά στη διάσπαση και στη μείωση των τριγλυκεριδίων των λιπαρών οξέων ενώ ταυτόχρονα μειώνει το ρυθμό ανάπτυξης του λίπους καθώς και το μέγεθος των λιποκυττάρων.

Δραστικά Συστατικά: καφεϊνη, φύκος, τσάϊ (φυσικά μόρια Kombushka)

3. ΣΥΣΦΙΞΗ

Διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης

Δραστικό συστατικό : Ασιατική Σεντέλα