Με συμμετοχή και περίπτερο, στο DYO Forum, στις 16 & 17 Απριλίου 2016, θα έχει παρουσία ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με στόχο την ενημέρωση κοινού και επιστημόνων υγείας, για το νέο πρόγραμμα του.

Tο μεγαλύτερο ανθρωπιστικό δίκτυο στον κόσμο, συνεργάζεται αρμονικά με τους διοργανωτές του Forum, με σκοπό την ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων φορέων και κοινού, σε θέματα πρόληψης και υγείας.

Με όνομα βαρύ και ιστορία 140 ετών στην Ελλάδα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα παρουσιάσει στο DYO Forum το νέο του πολύ σημαντικό και ελπιδοφόρο πρόγραμμα για την προάσπιση και προαγωγή υγείας των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του πληθυσμού της χώρας.   

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι ο μεγαλύτερος μη κυβερνητικός οργανισμός στην Ελλάδα με σύνθετο έργο που βασίζεται στην εθελοντική δράση και την άμεση ανταπόκριση των πολιτών. Κινητοποιείται στοχεύοντας πάντα στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου σε περιόδους πολέμου και ειρήνης, στηρίζοντας τραυματίες, ασθενείς, πρόσφυγες, ηλικιωμένους, ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες και άτομα από κάθε ευάλωτη ομάδα του πληθυσμού. Η δράση του έχει συνδεθεί με την επαγρύπνηση, την αλληλεγγύη και τη φιλαλληλία και είναι συνώνυμη της αφιλοκερδούς προσφοράς και της ανιδιοτέλειας.

Στο DYO Forum ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα συμμετάσχει με περίπτερο και εθελοντές που θα ενημερώνουν κοινό και επαγγελματίες υγείας για τo νέo πρόγραμμα ασφάλισης ευπαθών ομάδων.  

Τo DYO Forum θα πραγματοποιηθεί στις 16 – 17 Απριλίου στο Metropolitan Expo. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη τόσο για τους επαγγελματίες υγείας όσο και για το κοινό. Περισσότερες πληροφορίες στο www.dyoforum.gr