Έναν απινιδωτή στον πρόεδρο κ. Στέφανο Φούσα και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας παρέδωσαν οι εκπρόσωποι τριών συλλόγων φυσικής αγωγής.

Οι κ.κ. Γιάννης Γκόβας και Δώρος Κλεοβούλου Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου ΓυμναστηρίωνΜιχάλης ΜηνούδηςΠρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής και Δημήτρης ΓρηγοριάδηςΠρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση κοινωνικής προσφοράς και ευαισθησίας μετά τον περσινό αγώνα CardioRun

Ο απινιδωτής αποκτήθηκε με τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τη διεξαγωγή του Ανοικτού Αγώνα Δρόμου, 3 και 8 χιλιομέτρων “CardioRun”, που συνδιοργάνωσαν πέρσι η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής και η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Φούσας, αφού ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους των συλλόγων για τη σημαντική προσφορά του απινιδωτή, δεσμεύτηκε ότι η συνεργασία που ξεκίνησε με τους Ολυμπιονίκες, τους γυμναστές και τα γυμναστήρια τον προηγούμενο χρόνο, θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα και ότι η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία θα υποστηρίζει πρωτοβουλίες που επικεντρώνονται στην ανάδειξη του Μαζικού Αθλητισμού.

Ο απινιδωτής θα αποσταλεί, από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, σε μια ακριτική περιοχή της χώρας μας.