Εκπρόσωπος του Κέντρου Εξωσωματικής Αθηνών (www.ivfathenscenter.gr) θα βρίσκεται και τις δύο ημέρες στο χώρο του περιπτέρου της ΕΛΕΙΥΑ και θα δίνει στους ενδιαφερόμενους πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό, ενώ ο Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Δρ. Βασίλειος Αθανασίου, MD, Ph.D., μαιευτήρας χειρουργός γυναικολόγος, θα παρευρίσκεται από 16:00 έως 18:00 το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 και από 11:00 έως 13:00 την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.

Στο DYO Forum θα συμμετάσχουν 14 επιστημονικές εταιρείες με κύριο στόχο τη σφαιρική ενημέρωση επιστημόνων και κοινού σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις των κλάδων τους. Ανάμεσα τους είναι και η Ελληνική Εταιρεία Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, εκπρόσωποι της οποία θα προσφέρουν  πολύτιμη πληροφόρηση για τις Μονάδες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα, το έργο και τις υπηρεσίες τους, και θα απαντήσουν στα ερωτήματα του κοινού σχετικά με τις διαδικασίες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Η έκθεση του DYO Forum θα λειτουργεί το Σάββατο και την Κυριακή 16-17 Απριλίου 2016 από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και παρέχεται δωρεάν Parking και δωρεάν μεταφορά με πούλμαν από και προς το Metropolitan Expo από τον σταθμό Μετρό & Προαστιακού (σταθμός Κορωπί). Τα δρομολόγια του πούλμαν θα αρχίσουν στις 8.30’ το πρωί, το τελευταίο θα είναι στις 19.30’, και θα γίνονται ανά μισή ώρα.