Τον τίτλο   της «Καλύτερης Οδοντιατρικής Κλινικής της Χρονιάς» σε παγκόσμιο επίπεδο-International Dental Clinic of the Year, στον τομέα του Ιατρικού Τουρισμού IMTJ Awards, διεκδικεί στις 22 Μαΐου στη Μαδρίτη η ελληνική εταιρεία EURODENTICA Εξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα.

Η EURODENTICA έχει επιλεγεί σε παγκόσμιο επίπεδο στην τελική τριάδα των εταιρειών, που διεκδικούν τον τίτλο.

Η μέχρι στιγμής διάκριση, δείχνει ότι εν μέσω οικονομικής κρίσης, οι Έλληνες επιστήμονες πρωτοπορούν παγκοσμίως προσφέροντας υπηρεσίες  υγείας υψηλού επιπέδου.

Πρόκειται για την πρώτη οδοντιατρική κλινική από την Ελλάδα που θέτει υποψηφιότητα για αυτή την διάκριση, προάγοντας ταυτόχρονα την προβολή του κλάδου, αλλά και τον Ελληνικό Οδοντιατρικό Τουρισμό.

Ο διαγωνισμός είναι ένας από τους πιο έγκυρους διαγωνισμούς που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Διεθνή Εφημερίδα Ιατρικού Τουρισμού IMTJ και συμμετέχουν διακεκριμένοι κριτές από όλο τον κόσμο.

«Η επιλογή μας μετά από αξιολόγηση στην τελική τριάδα σε παγκόσμιο επίπεδο, μεταξύ των πιο ποιοτικά προβεβλημένων Οδοντιατρείων, είναι μεγάλη τιμή για την χώρα μας αλλά και για τους εξειδικευμένους επιστήμονες και το υπόλοιπο προσωπικό της  ΕURODENTICA» αναφέρει ο επιστημονικός διευθυντής της  EURODENTICA Εξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα  Επ. Καθηγητής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου  Αθηνών, κ. Νικόλαος Σ. Κουβελάς.

Στο πλαίσιο πιστοποιήσεων από διεθνείς οργανισμούς, η EURODENTICA Εξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα πιστοποιήθηκε πρόσφατα από τον Γερμανικό Οργανισμό TEMOS και το διεθνές DIPLOMATIC  COUNCIL.

Η διάκριση αφορούσε το άριστο επίπεδο των επιστημονικών υπηρεσιών που προσφέρει στους ασθενείς και την κατέταξε ανάμεσα στα 150 καλύτερα Οδοντιατρικά Κέντρα του κόσμου (Best Hospitals Worldwide 2014).

«Οι  διακρίσεις είναι πάντα  κίνητρο να ανεβάσουμε ακόμη ψηλότερα το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών» κατέληξε ο κ Κουβελάς.