Τη δική τους Ανάσταση προσμένουν τα παιδιά που πάσχουν από συγγενείς καρδιοπάθειες και οι οικογένειές τους. 

"Οι Νονοί" της "Καρδιάς του Παιδιού"  μοίρασαν πασχαλινές λαμπάδες σε όλα τα νοσηλευόμενα παιδάκια με συγγενείς καρδιοπάθειες των νοσοκομείων της Αθήνας : στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», στο "Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο", στο "Παίδων Μητέρα" και στο "Ιασώ Παίδων"
Οι λαμπάδες ετοιμάστηκαν με πολλή φαντασία και προσφέρθηκαν με απεριόριστη αγάπη από εθελοντές, φίλους του Συλλόγου και από μέλη του Δ.Σ.

"Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την κυρία Πηρουνάκη - Τρουλινού  και τις εθελόντριες της ομάδας «Καλλιτέχνες κοντά στα παιδιά που μας έχουν Ανάγκη», καθώς και την κυρία Βούλα Παπαγεωργάκη Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της «Καρδιάς του Παιδιού», οι οποίες στέκονται  κάθε χρόνο δίπλα μας και μας προσφέρουν  απλόχερα την πολύτιμη βοήθεια τους. Ευχή μας είναι οι μικροί αυτοί μαχητές να βγουν νικητές στη ζωή, μιας και αυτός είναι ο σκοπός του έργου της «Καρδιάς του Παιδιού»" δήλωσαν οι "νονοί".
 
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών "Η Καρδιά του Παιδιού", ιδρύθηκε επίσημα το 1983 από γονείς παιδιών που πάσχουν από συγγενείς καρδιοπάθειες. Κάθε χρόνο γεννιούνται στην Ελλάδα περί τα 1.000 παιδιά με δυσπλασίες στην καρδιά. Αποκλειστικός σκοπός του Πανελλήνιου Συλλόγου είναι η παροχή κάθε είδους ηθικής και οικονομικής στήριξης στα παιδιά αυτά και στις οικογένειές τους."Η Καρδιά του Παιδιού" απαριθμεί περίπου 1.500 μέλη και στα 33 χρόνια λειτουργίας της έχει βοηθήσει πάνω από 2.000 παιδιά.