Ο καρκίνος του δέρματος είναι το πιο συχνό είδος καρκίνου παγκοσμίως. Συνήθως προκαλείται από μη ασφαλή, αθροιστική έκθεση στον ήλιο και στην υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία διεισδύει και καταστρέφει το δέρμα σταδιακά. Αποτελεί, ωστόσο, μία από τις ιάσιμες μορφές καρκίνου, όταν η διάγνωση γίνεται σε πρώιμο στάδιο. Επομένως ο προληπτικός έλεγχος και η ενημέρωση του κοινού είναι ζωτικής σημασίας για την έγκαιρη διάγνωσή του.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης καμπάνιας της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρίας, από το Δερματολογικό Τμήμα του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center σε όσους κατοχυρώσουν ραντεβού από σήμερα Δευτέρα 9/5 έως και την Παρασκευή 13/5/2016, παρέχονται: 

- Δωρεάν κλινική εξέταση από τους Δερματολόγους του ENHC.

- Ειδικές εκπτώσεις έως και 50% επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου στις πράξεις του Δερματολογικού Τμήματος (όπως στη χαρτογράφηση σπίλων, χειρουργική αφαίρεση σπίλων κ.α.), εφόσον αυτές κριθούν απαραίτητες από τον κλινικό έλεγχο, αποκλειστικά και μόνον για όσους συμμετάσχουν στην προσφορά.  

Για να κατοχυρώσουν το ραντεβού τους για εξετάσεις στο πλαίσιο της προσφοράς, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 210.6972004 μέχρι τις 13 Μάϊου 2016 (κατά τις ώρες 08:00 - 16:00).