Η δυσάρεστη αναπνοή προκαλείται από το φαγητό, το κάπνισμα, την κατανάλωση αλκοόλ, τις ειδικές δίαιτες ή  τη φαρμακευτική αγωγή. 

Τα προϊόντα air-lift περιέχουν:

•αιθέρια έλαια  μέντας & μαϊντανού  που προσφέρουν δροσερή και φρέσκια αναπνοή που διαρκεί για ώρες.
•ελαιόλαδο, γνωστό για τις απορροφητικές του ιδιότητες

Τα προϊόντα της σειράς air lift περιέχουν 10%  ξυλιτόλη, που προλαμβάνει την τερηδόνα και είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση, καθώς δεν περιέχουν οινόπνευμα. Με δροσερή γεύση μέντας, εξασφαλίζουν καθαρή και δροσερή αναπνοή που διαρκεί για ώρες. 

Το σετ περιλαμβάνει οδοντόκρεμα air lift  50ml και στοματικό διάλυμα air lift 250ml.

Η οδοντόκρεμα εξουδετερώνει τα βακτήρια που προκαλούν προβλήματα στα ούλα και δυσάρεστη αναπνοή. Με 10% ξυλιτόλη και 100% active fluoride κατά της πλάκας και της τερηδόνας (ενδεικτική Λ.Τ: 5,45€).

Το στοματικό διάλυμα προσφέρει δροσερή αναπνοή μετά από κάθε βούρτσισμα. Με 10% ξυλιτόλη κατά της τερηδόνας, χωρίς οινόπνευμα, δεν στεγνώνει το στόμα και είναι ιδανικό  για καθημερινή χρήση (ενδεικτική Λ.Τ: 6,36€).

Οι 15 πρώτοι, που θα στείλουν μέχρι την Παρασκευή 13 Μαΐου email στο [email protected], με το ονοματεπώνυμό τους και θέμα "για τον διαγωνισμό air-lift", θα είναι οι νικητές, που θα λάβουν από δύο σετ, τα οποία θα τους αποσταλλούν ταχυδρομικά.