Σε συνεργασία του ΩΡΛ Τμήματος και του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος του ENHC, προσφέρεται - κατόπιν ραντεβού - ένα ειδικό πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου των καπνιστών, συμπεριλαμβανομένης και της λαρυγγοσκόπησης, η οποία ουσιαστικά εντάσσεται στο συνολικό πακέτο χωρίς χρέωση.

Στόχος της σημαντικής προσφοράς είναι να αναδειχθεί η σημασία της λαρυγγοσκόπησης ως ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό μέτρο πρόληψης του καρκίνου του λάρυγγα που εμφανίζεται κατά κύριο λόγο στους καπνιστές. Παράλληλα, με τον ενδελεχή έλεγχο από το Πνευμονολογικό Τμήμα διασφαλίζεται η πλήρης απεικόνιση της κατάστασης του αναπνευστικού συστήματος ενός καπνιστή και η έγκυρη καθοδήγησή του. Στο πλαίσιο αυτό, το ειδικό πακέτο εξετάσεων για τον έλεγχο των καπνιστών που δημιούργησε το ENHC και προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των 45 ευρώ, περιλαμβάνει:

Λαρυγγοσκόπηση
Σπιρομέτρηση
Ακτινογραφία θώρακος
Βασική εξέταση από πνευμονολόγο

Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο της προσφοράς οι συγκεκριμένες εξετάσεις δεν μπορούν να αυτονομηθούν και να πραγματοποιηθούν επιλεκτικά.    

Η προσφορά θα ισχύσει για όσους τηλεφωνήσουν για ραντεβού από σήμερα Δευτέρα 30 Μαϊου έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου και κατοχυρώσουν το δικαίωμα για τις ειδικές εξετάσεις. Για το ραντεβού τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 210.6972913  (από 08:30 έως 15:30) ή να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] καθ΄ όλο το 24ωρο.