Με μία πρωτότυπη, διαδραστική ενέργεια και το μήνυμα «Μαζί κάνουμε τον ήλιο φίλο, έλα να νικήσουμε τη UV», το NIVEA Sun βρέθηκε το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου στη Μαρίνα Φλοίσβου, με στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό γύρω από τη σημασία της αντηλιακής προστασίας.

Η μεγάλη έκπληξη, για όσους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο σημεί,ο ήταν η δυνατότητα φωτογράφισης με τη χρήση UV κάμερας, η οποία δείχνει «πώς μας βλέπει ο ήλιος», δηλαδή πώς φαινόμαστε στην υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ ταυτόχρονα αποτυπώνει τη φθορά που ενδεχομένως έχει προκαλέσει ο ήλιος στην επιδερμίδα μας.

Μέσα από τη συγκεκριμένη ενέργεια, το NIVEA SUN ανέδειξε την ανάγκη της αντηλιακής προστασίας, ενώ είχε την ευκαιρία μέσα από τον πρωτότυπο αυτό τρόπο να «αφυπνίσει» περισσότερες από 3000 καταναλωτές για τους κινδύνους που κρύβει η έκθεση στον ήλιο.

UV Fighters: «Μαζί κάνουμε τον ήλιο φίλο, έλα να νικήσουμε τη UV»

Μεταφέροντας το μήνυμα ότι η ακτινοβολία UV είναι εχθρός για την υγεία της επιδερμίδα μας, το NIVEA Sun προσκάλεσε τους καταναλωτές να γίνουν UV Fighters, δηλαδή να δώσουν την μάχη κατά της UV ακτινοβολίας με όπλο το αντιηλιακό τους. Όσοι παραβρέθηκαν στην Μαρίνα Φλοίσβου, ενημερώθηκαν σχετικά από την ομάδα του NIVEA Sun, ενώ φωτογραφήθηκαν και οι ίδιοι δηλώνοντας «UV Fighters».

Το αντιηλιακό προλαμβάνει, όχι μόνο το κάψιμο από τον ήλιο, αλλά και τη φωτογήρανση της επιδερμίδας. Εκτός, όμως, από το πρόσωπό μας και τα χέρια, οι ώμοι και τα πόδια μας είναι εκτεθειμένα στον ήλιο. Η NIVEA παροτρύνει τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν πάντα αντιηλιακό πριν από και κατά τη διάρκεια της έκθεσής τους στον ήλιο και φυσικά όχι μόνο στην παραλία, αλλά και στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Επίσης το NIVEA Sun, μέσα από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα αντηλιακής προστασίας που διαθέτει, φροντίζει και προστατεύει υπεύθυνα όλη την οικογένεια, καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις.