Φάρμακα θα συγκεντρώσει το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής τον 15Αύγουστο στη Τήνο και στην Πάρο

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Αποστολής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, οργανώνει με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της πανελλήνιας δράσης «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ», συλλογή φαρμάκων το 15Αύγουστο, με τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Τήνου και στην Παναγία Εκατονταπυλιανή Πάρου.

Συνδιοργανωτές είναι: Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ΣΚΑΪ, Ιερά Μητρόπολη Σύρου – Τήνου, Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας, Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου και οι δήμοι Τήνου και Πάρου.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν:

Τήνος
Στην Ευαγγελίστρια Τήνου, 15/8/2015, ώρα 10 π.μ.-1 μ.μ.
Τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν στην Ευαγγελίστρια Τήνου αλλά και σε όλες τις ενορίες της Νήσου Τήνου, θα παραληφθούν από εθελοντές ιατρούς του Ι.Σ.Α. και ιατρούς του Κέντρου Υγείας Τήνου, και θα δοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Σύρου – Τήνου, για τους αναξιοπαθούντες κατοίκους της Τήνου. 

Πάρος
Στην Παναγία Εκατονταπυλιανή Πάρου, 16/8/2015, ώρα 10 π.μ. – 1 μ.μ.
Η δράση πραγματοποιείται από την Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας, το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής και τον Δήμο Πάρου.