Τη  σημαντική θέση της  Novartis Hellas στον τομέα της εταιρικής φήμης επιβεβαιώνουν δύο νέες διακρίσεις. Η εταιρεία για δεύτερη συνεχή χρονιά συμπεριλαμβάνεται στην λίστα Fortune “Most Admired Companies in Greece 2015” (πέμπτη θέση) ενώ κατέκτησε  και την πρώτη θέση της κατάταξης “Diamonds of the Greek Economy 2016”. 

Ειδικότερα η Novartis κατάφερε για μια ακόμα φορά να ενταχθεί στη λίστα Fortune με τις «20 Πιο Αξιοθαύμαστες Εταιρείες της Ελλάδας», που αποτελεί παγκοσμίως μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις εταιρικής φήμης. Η έρευνα σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την KPMG και την ελληνική έκδοση του περιοδικού Fortune. Οι εταιρείες αξιολογήθηκαν από περισσότερα από 1.450 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων βάσει 9 κριτηρίων που έχει ορίσει το Αμερικανικό Fortune και είναι: η Kαινοτομία, η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, η Διαχείριση Εταιρικών Πόρων, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, η Ποιότητα της Ανώτατης Διοίκησης/Χαρακτηριστικά, η Οικονομική Ευρωστία, η Μακροπρόθεσμη Επενδυτική Αξία, η Ποιότητα των Προσφερόμενων Προϊόντων και των Υπηρεσιών & η Εξωστρέφεια/Ανταγωνιστικότητα.

Επίσης  Novartis Hellas κατέκτησε, επίσης, την πρώτη θέση  ως η κορυφαία φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα, βάσει των εξαιρετικών οικονομικών της αποτελεσμάτων στα βραβεία  “Diamonds of the Greek Economy 2016”, που διοργανώθηκε από την Active Business Publishing. Πρόκειται για μία από τις πλέον αναγνωρισμένες διοργανώσεις επιχειρηματικής αριστείας που έχει ως στόχο την ανάδειξη των δυναμικότερων επιχειρήσεων της ελληνικής οικονομίας. 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Ηellas, κ. Riccardo Canevari, δήλωσε σχετικά: «Οι διακρίσεις επιβεβαιώνουν την ηγετική μας θέση και αποτελούν δέσμευση και έμπνευση  να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για ένα βιώσιμο μέλλον καινοτομίας για τους ασθενείς, την κοινωνία και τη Novartis.»