Το gif, που δημιούργησε η εταιρία Animated Biomedical Productions, έχει γίνει, ήδη, πολύ δημοφιλές μεταξύ των χρηστών των ιστοσελίδων Giphy and Reddit.

Όλα αρχίζουν με τον ερεθισμό, που προκαλεί τη στύση. Ο άνδρας σκέπτεται ή βλέπει κάτι που τον διεγείρει και ο εγκέφαλός του στέλνει μήνυμα στο σώμα του. Οι αρτηρίες ανοίγουν, επιτρέποντας στο αίμα να τρέξει με ταχύτητα 50 φορές μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη. Οι φλέβες "κλειδώνουν" μέσα το αίμα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη σκλήρυνση του πέους.

Άπαξ και επιτευχθεί στύση, μεσολαβεί ένα διάστημα για "ζέσταμα", που διαρκεί από 30 δευτερόλεπτα μέχρι δύο λεπτά. Η καρδιά χτυπάει με 175 σφυγμούς το λεπτό και εκκρίνεται ένα υγρό, το οποίο προστατεύει το σπέρμα και του επιτρέπει να επιβιώσει για λίγο, μέχρι να γίνει η εκσπερμάτιση. Το συγκεκριμένο υγρό προέρχεται από κάποιους αδένες, που είναι κοντά στην ουρήθρα.

Στη συνέχεια αυτό το υγρό ενώνεται με το σπέρμα κι ακολουθεί το στάδιο "που δεν έχει γυρισμό". Γίνεται η εκσπερμάτιση.

Μετά το τέλος της εσκπερμάτισης οι μύες χαλαρώνουν, ο άνδρας ηρεμεί και συνήθως απαιτείται τουλάχιστον ένα μισάωρο, μέχρι να υπάρξει η δυαντότητα επίτευξης κι άλλης στύσης.

Δες εδω το animation.