1) Γιατί το σεξ των διακοπών είναι καλύτερο από το sex στο σπίτι:

Οι διακοπές μπορούν να λειτουργήσουν ως ερωτικό παιχνίδι. Πιθανότατα αφιερώνεται ωραίο και ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σας κατά τη διάρκεια της ημέρας και κάνετε καινούρια πράγματα μαζί, που μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά. Από την ώρα που δεν είστε στη δουλειά όλη μέρα, να στρεσάρεστε, η διάθεση για σεξ έρχεται ευκολότερα - δε χρειάζεται να χαλαρώσετε για να πετάξετε τα ρούχα από πάνω σας!  Και δεδομένου ότι δεν έχετε μπροστά σας λίστες υποχρεώσεων, φασαρίες και στρες, μπορείτε να εστιάσετε πιο εύκολα στο "εδώ και τώρα". Αφεθείτε λοιπόν στο ... αντιηλιακό, που μπορεί να λειτουργήσει σαν προκαταρκτικό παιχνίδι...

2) Πώς μπορεί να είναι χειρότερο:

Η προσδοκία είναι μεγαλύτερη, έτσι υπάρχει μεγαλύτερο περιθώριο για απογοήτευση, αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχατε προγραμματίσει. Αυτό όμως αφορά όλες τις πτυχές των διακοπών, ξεκινώντας από τον καιρό και το φαγητό και καταλήγοντας στο σεξ.

3) Πώς γίνεται ακόμα καλύτερο:

Το άρωμα δημιουργεί έντονες μνήμες. Πάρτε μια νέα λοσιόν μασάζ ή ένα λιπαντικό με ωραία μυρωδιά  και φροντίστε να το χρησιμοποιήσετε ελεύθερα κατά τη διάρκεια του σεξ στις διακοπές. Όταν επιστρέψετε σπίτι, μην το χρησιμοποιείτε για λίγο καιρό. Αργότερα, όταν το ξαναχρησιμοποιήσετε, θα βρεθείτε πίσω στις τελευταίες διακοπές, σε ένα χρόνο και χώρο που ήταν (ελπίζω) χαλαρωτικός και σέξι.