Φέτος θα πραγματοποιηθεί το 10ο ετήσιο ενημερωτικό Συνέδριο Σκελετικής Υγείας, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Divani Caravel και η VICHY θα είναι εκεί, υποστηρίζοντας τη προσπάθεια ενημέρωσης των γυναικών μέσα από ενημερωτική ομιλία του επιστημονικού διευθυντή της, κ. Τόλη Γιακουμάκη, με πρακτικές συμβουλές ομορφιάς και υγείας της επιδερμίδας κατά την εμμηνόπαυση, καθώς και με μετρήσεις παραμέτρων της επιδερμίδας, όπως ενυδάτωση και φωτότυπος.

Κατά τη διάρκεια του 10ου ετήσιου ενημερωτικού Συνεδρίου Σκελετικής Υγείας θα πραγματοποιηθούν, επίσης, ενημερωτικές ομιλίες γύρω από τη διατροφή, την άσκηση, την οστεοπόρωση κ.ά., καθώς και προληπτικές εξετάσεις, όπως πελματογραφήματα, λιπομετρήσεις, τεστ ισορροπίας, ψυχολογικά τεστ και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορούν οι ενδιαφερόμενες να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα στο 213 2086698 ή στο www.osteocare.gr.  

Τα Εργαστήρια Vichy, μετά από 14 χρόνια ερευνών, δημιούργησαν τη νέα σειρά Neovadiol με σύμπλοκο αναπλήρωσης. Tην απόλυτη σύνθεση που μιμείται τη δράση της ορμόνης DHEA, μιας πολύ σημαντικής ορμόνης για νεανική επιδερμίδα, και αντιμετωπίζει τα συμπτώματα της επιδερμίδας κατά την εμμηνόπαυση.

Αποτελείται από iαματικό nερό της Vichy κι έναν μοναδικό συνδυασμό 5 δερματολογικών δραστικών συστατικών (Υαλουρονικό Οξύ, Hedione, Hepes, Hydrovance και μια άνευ προηγουμένου υψηλή συγκέντρωση Pro-Xylane), που οδήγησε στη νέα κοσμητολογία αναπλήρωσης, με αποτελεσματικότητα σε όλους τους βασικούς δείκτες νεότητας της επιδερμίδας