Η πραγματική καινοτομία αυτού του προϊόντος είναι ότι αιχμαλωτίζει τη ζωτική ενέργεια των φυτών και παρέχει διαρκή ενυδάτωση, χαρίζοντας απαλή και αναζωογονημένη επιδερμίδα.

Το κύριο δραστικό συστατικό του Activating Water Essence, είναι το βιοδυναμικό εκχύλισμα ρίζας μολόχας, που ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ικανότητά του να συγκρατεί την υγρασία. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, καθώς 88% των γυναικών που χρησιμοποίησε το Activating Water Essence καθημερινά επί 14 ημέρες, δήλωσε ότι ένοιωσε την επιδερμίδα του διαρκώς ενυδατωμένη.

Η δύναμη της ρίζας μολόχας

Η ρίζα μολόχας περιέχει ένα υψηλό ποσοστό μίας κολλώδους ουσίας, που μοιάζει με παχύρευστο σιρόπι και διαθέτει την ιδιότητα να ενυδατώνει εντατικά, να απαλύνει και να εξισορροπεί. Το Activating Water Essence αιχμαλωτίζει την καθαρότητα και τη δραστικότητα της ρίζας μολόχας βιοδυναμικής καλλιέργειας, ώστε να ενυδατώνει συνεχώς, να απαλύνει και να αναζωογονεί το δέρμα σας.

Με αυτόν τον τρόπο πραγματοποιείται το όραμα των ιδρυτών της Jurlique: να αιχμαλωτίσει τη θεραπευτική δύναμη της φύσης, εμπνέοντας υγεία και ευεξία.

Το Activating Water Essence αποτελεί το στάδιο ενεργοποίησης της ενυδάτωσης σε κάθε ρουτίνα φροντίδας του δέρματος. Όταν εφαρμόζεται μετά την τονωτική λοσιόν και πριν από τον ορό, ενεργοποιεί το δέρμα με τρεις τρόπους:

1. Ενυδατώνει

2. Περιποιείται

3. Αναζωογονεί

Επίσης προετοιμάζει το δέρμα για να απορροφήσει πλήρως τα οφέλη των υπόλοιπων προϊόντων φροντίδας, που θα ακολουθήσουν.