Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του 401 Γενικού Νοσοκομείου Στρατού, Λεωφόρος Μεσογείων 138 και Κατεχάκη (σταθμός μετρό Κατεχάκη), την Τετάρτη στις 23 Νοεμβρίου και ώρα 7:00 μμ  .

Με αφορμή το νέο ιατρείο για τη χρόνια νόσο, το κοινό θα ενημερωθεί για την ψωρίαση και για την κατάλληλη - για αυτήν - διατροφή από ειδικούς επιστήμονες. Επίσης θα συζητηθεί το θέμα της ψωρίασης σε σχέση με τον στρατό.

Ομιλητές θα είναι ο κ. Μάρκος Παπακωνσταντής , διευθυντής δερματολόγος 401 ΓΣΝΑ , η κα Μαρία Χατζηπαύλου, διαιτολόγος - διατροφολόγος MSC, προϊσταμένη τμήματος διατροφής στο 401 ΓΣΝΑ και η κα Αγγελική Κολέτα, νοσηλεύτρια. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Επιδέρμια», κ. Ρένος Βαμβακούσης.

Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό, κατά την διάρκεια της οποίας θα τεθούν άμεσα ερωτήματα για τα θέματα που θα συζητηθούν ή που απασχολούν τους ασθενείς. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, και η ώρα προσέλευσης είναι στις 6:30 μμ .

Την εκδήλωση - που πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Janssen - μπορείτε να την παρακολουθήσετε και ζωντανά μέσα από την σελίδα του Επιδέρμια www.epidermia.gr.