Συνάντηση με τον Γενικό Επιθεωρητή του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας (ΣΕΥΥΠ), Σταύρο Ευαγγελάτο, πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Δημόπουλος.

Ο Υπουργός ενημερώθηκε  για τους ελέγχους που διενεργεί το ΣΕΥΥΠ και  αναγνώρισε το δύσκολο έργο που επιτελούν οι Επιθεωρητές Υγείας.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τα τρέχοντα θέματα του Υπουργείου Υγείας, ο κ. Δημόπουλος συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ),  Κατερίνα Αντωνίου, την Α’ αντιπρόεδρο του ΕΟΦ,  Δέσποινα Μακριδάκη ,το Β’ Αντιπρόεδρο του ΕΟΦ  Ηλία Γιαννόγλου,  το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ)  Δημήτρη Πανταζή  και την Πρόεδρο της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας (ΕΠΥ), Πετρούλα Σαρτζετάκη.

Επιπλέον, ο Υπουργός Υγείας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), Νίκο Παπαευσταθίου, τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΕΠΥ, Μιχάλη Θηρέο, τον Αντιπρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), Βασίλειο Ξυπολυτά, την Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), Χάρις Ματσούκα, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), Ευάγγελο Καφετζόπουλο, τον Πρόεδρο της Ειδικής Επιτροπής Κατάρτισης της Θετικής Λίστας, Δημήτρη Κούβελα, και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τιμών Φαρμάκων, Ιωάννη Φίλο για τα τρέχοντα θέματα των αρμοδιοτήτων τους. 

Αύριο ο υπουργός Υγείας θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).