Λέγεται i-Con Smart Condom, θα κοστίζει περίπου 70 ευρώ, θα έχει εγγύηση ενός έτους και θα πιστοποιεί με τον πιο εμφανή τρόπο ποιος είναι ο πιο "άτακτος" στην ερωτική αρένα.

Ο "έξυπνος" δακτύλιος τοποθετείται γύρω από το προφυλακτικό και καταγράφει τα πάντα. Πόσο κράτησε η επαφή, πόσες διεισδύσεις έγιναν, πόσο γρήγορες ήταν, σε ποιες στάσεις έκανε σεξ το ζευγάρι, πόσες θερμίδες κάηκαν... Ακόμη μαρτυράει τη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών και τη διάμετρο του πέους, αλλά ανιχνεύει και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Όλα αυτά χάρη σε αισθητήρες, που φρόντισαν να του βάλουν οι βρετανοί κατασκευαστές του, οι οποίοι τρίβουν από τώρα τα χέρια τους, στη σκέψη των τρελών πωλήσεων που θα κάνει το προϊόν τους.

Ο δακτύλιος έχει μέγεθος που προσαρμόζεται σε κάθε άνδρα, είναι επαναχρησιμοποιούμενος, ανθεκτικός στο νερό και πολύ ελαφρύς. Χρησιμοποιεί νανοτεχνολογία και τεχνολογία bluetooth, για να έχει ο χρήστης τη δυνατότητα να «φορτώνει» κάθε φορά τα στοιχεία που συλλέγονται σε μια εφαρμογή για smartphone.

Μόλις ολοκληρωθεί το download, το i.Con διαγράφει αυτομάτως τα στοιχεία από τη μνήμη του, ώστε να είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση.

Ο δακτύλιος έχει επίσης ενωσωματωμένη μικροθύρα USB, ώστε να μπορεί ο χρήστης να τον φορτίζει στον υπολογιστή του. Η φόρτιση διαρκεί περίπου 1 ώρα, ενώ του παρέχει αρκετή ενέργεια ώστε να λειτουργεί επί 6-8 ώρες συνεχώς.

Το καινοτόμο προϊόν βρίσκεται στην τελική φάση των δοκιμών και αναμένεται άμεσα να κυκλοφορήσει.