Γυναίκες και άντρες, έχουν ως κύρια προτεραιότητα την προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και στις πιο ακραίες καταστάσεις της καθημερινότητάς τους, όπως η γυμναστική και οι στιγμές έντονου άγχους.

Η φρεσκάδα και η στεγνή αίσθηση στην περιοχή της μασχάλης αποτελούν ενδείξεις ότι το αποσμητικό προσφέρει αποτελεσματική προστασία. Παράλληλα τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες δίνουν βαρύτητα στη φροντίδα της επιδερμίδας στην περιοχή της μασχάλης, επιλέγοντας προϊόντα δερματολογικά ελεγμένα και φιλικά με την επιδερμίδα.

Το Noxzema, αναγνωρίζοντας τις παραπάνω ανάγκες, παρουσιάζει τη νέα σειρά Noxzema Dry Care για τη γυναίκαι και για τον άντρα. Η καινοτομία της οφείλεται στο ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας Ultra Dry Technology, που απορροφά την υγρασία, ενώ επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει. Έτσι συνδυάζει δύο από τα πιο δημοφιλή οφέλη της κατηγορίας, την αίσθηση στεγνής επιδερμίδας και τη φροντίδα.

Επιπλέον η σειρά Noxzema Dry Care προσφέρει προστασία και αυτοπεποίθηση ακόμα και σε έντονες συνθήκες, αφού έχει δοκιμαστεί σε 45ο C.

Όπως και όλα τα αποσμητικά της σειράς Noxzema, είναι δερματολογικά ελεγμένα και χάρη στην ειδική σύνθεσή τους με 0% οινόπνευμα, δεν δημιουργούν ερεθισμούς και είναι φιλικά με την επιδερμίδα. Επιπλέον διαθέτουν σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια.