Η εικόνα, η υφή και η αίσθηση των μαλλιών λένε πολλά για την υγεία του οργανισμού και - κακά τα ψέματα - μπορεί να απογειώσουν ή να καταστρέψουν την εμφάνιση.

Τα νέα προϊόντα δίνουν στα μαλλιά τη χαμένη τους ζωντάνια και όπως είπε και ο δημιουργός της Saryna Key, Mike Sabag, που βρέθηκε στην Ελλάδα στο πλαίσιο event για την παρουσίαση της νέας σειράς: «Στόχος μου είναι κάθε γυναίκα να νιώθει καλά με τα μαλλιά της. Να τα νιώθει υγιή και να ευχαριστιέται κάθε λεπτό που η ίδια τα περιποιείται αλλά και όταν τα αγγίζει».

Οι πέντε ολοκληρωμένες σειρές του brand, που σύντομα θα βρουν τη θέση τους στα ράφια των κομμωτηρίων, δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες, που έχουν τα γυναικεία μαλλιά. 

Προϊόν βαθιάς έρευνας του Mike Sabag, η Saryna Key δεν είναι απλά ένα brand, αλλά μια ολόκληρη φιλοσοφία, που βασίζεται στην αισθητική, στη φύση, στα έξυπνα συστατικά και στο ακαταμάχητο άρωμα. Η  πεποίθηση του δημιουργού, ότι μόνο όταν δεν παρεμβαίνεις στη σύσταση ενός φυσικού προϊόντος, μπορείς να αξιοποιήσεις όλες τις δυνατότητές του και να ανακαλύψεις τα πολλαπλά του οφέλη, ήταν εκείνη που τον βοήθησε να φτάσει στο "κλειδί" της υγείας και της ομορφιάς.

Το πολύτιμο και θαυματουργό shea butter είναι ένας καρπός με πολλές εφαρμογές. Πλέον αποτελεί και τη βάση προϊόντων και για το σώμα, ενώ έπεται και η δημιουργία σειράς προϊόντων styling και βαφών. 

Η εκδήλωση έγινε στην ολοκαίνουρια Ακαδημία της Hairpro (αποκλειστικού αντιπροσώπου της Saryna Key στην Ευρώπη), όπου θα εκπαιδεύονται από δω και στο εξής επαγγελματίες από τον χώρο της κομμωτικής, προκειμένου να έχουν σφαιρική γνώση για όλες τις σειρές του brand και τη σωστή εφαρμογή τους.