Έχουμε μάθει, πια, ότι στη χώρα μας δεν πρέπει να βγαίνουμε από το σπίτι χωρίς αντιηλιακό. Τι γίνεται, όμως, με τα σημάδια που αφήνει το αγαπημένο μας προϊόν στα ρούχα μας, τα οποία δεν φεύγουν με τίποτα;

Το Nivea Sun παρουσιάζει μία νέα, παγκόσμια καινοτομία και βάζει τέλος στους κίτρινους λεκέδες από αντιηλιακό στα ρούχα.

Στην εκδήλωση που έγινε για την παρουσίαση του νέου προϊόντος, μάθαμε πώς να σώσουμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα από τις αντιαισθητικές στάμπες που αφήνουν τα αντιηλιακά. 

Μετά από 6 χρόνια ερευνών και 9 πατέντες, η NIVEA φέρνει μία πραγματική επανάσταση, που αφορά στη νέα ανανεωμένη σύνθεση, η οποία βοηθά στην ευκολότερη απομάκρυνση των λεκέδων στα ρούχα, μετά την πλύση.

Οι κίτρινοι λεκέδες προκαλούνται από υπολείμματα UV φίλτρων, που "παγιδεύονται" ανάμεσα στις ίνες των ρούχων.

Με τη βοήθεια της καινοτόμου σύνθεσής τους, τα νέα αντιηλιακά NIVEA Sun παγιδεύουν τα κατάλοιπα των UV φίλτρων, επιτρέποντας την ευκολότερη αφαίρεσή τους, χωρίς να επηρεάζεται στο ελάχιστο η αντιηλιακή τους προστασία. Παράλληλα εξασφαλίζουν βαθιά ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας και υψηλής αποτελεσματικότητας προστασία κατά την έκθεση στον ήλιο.

"Χάρη στη νέα καινοτομία του NIVEA Sun, δεν υπάρχει, πλέον, δικαιολογία να μην εφαρμόζετε συστηματικά αντιηλιακό, ακόμα και εκτός παραλίας, για να μην λερώσει κάποιο αγαπημένο σας ρούχο, μαγιό ή πετσέτα. Φέτος το καλοκαίρι, «Σώσε Τα Καλοκαιρινά» σου και χάρισε στην επιδερμίδα σου τη φροντίδα που της αξίζει", είπαν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι της εταιρίας καλλυντικών Beiersdorf AG .

Η καινοτομία της προστασίας κατά των λεκέδων εισάγεται στη Νο.1 σειρά αντιηλιακής προστασίας στην ελληνική αγορά NIVEA Sun Protect & Moisture.