Τα Depot the male tools & co είναι μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για τους άνδρες που αφιερώνουν χρόνο στην εμφάνισή τους χωρίς να αφήνουν τίποτα στην τύχη και φροντίζουν καθημερινά να είναι "στην τρίχα". 

Υπάρχουν προϊόντα για τον καθαρισμό των μαλλιών, για την περιποίησή τους, το styling, το ξύρισμα, αλλά και για το μούσι και το μουστάκι.  

Ο Ιταλός export manager της depot, Carlos Lopes, έκανε πρόσφατα την πρώτη  επίσημη παρουσίαση των male tools & co, που έφτασαν στην Ελλάδα από την ελληνική εταιρεία Hairpro, εξηγώντας τις δυνατότητες, αλλά και τα θεαματικά αποτελέσματα του ιταλικού brand, που αλλάζει τα δεδομένα στην ανδρική περιποίηση

Στην Ακαδημία της Hairpro (αποκλειστικού αντιπροσώπου των Depot σε Ελλάδα και Κύπρο) ο ταλαντούχος Carlo Lopes εξήγησε τη φιλοσοφία των συγκεκριμένων προϊόντων και παρουσίασε στους επαγγελματίες του χώρου τον τρόπο με τον οποίο γίνεται  σωστά η εφαρμογή τους.

Το πολύτιμο ανδρικό μυστικό κρύβεται στα εκχυλίσματα βοτάνων, βιταμίνης Ε, ελαίου αμυγδάλου και πολλών ακόμη φυτικών συστατικών, που αποκτούν δικαιωματικά τη δική τους, περίοπτη θέση στα ράφια του μπάνιου, προσφέροντας όλα όσα χρειάζονται η επιδερμίδα, το μούσι και τα μαλλιά.