Ένα στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον χώρο του φαρμάκου, η κα Ελισάβετ Προδρόμου, βρίσκεται πλέον στο “τιμόνι” της Γενικής Διεύθυνσης της Bristol-Myers Squibb Ελλάδας. 

Η κα Προδρόμου διαδέχεται τον Emmanuel Lorge, ο οποίος όπως έγινε γνωστό από την εταιρεία, αναλαμβάνει εφεξής Γενικός Διευθυντής Central Europe Cluster και θα είναι υπεύθυνος για τέσσερις χώρες: Ελλάδα, Ρουμανία, Τσεχία, Πολωνία.

Η νέα Γενική Διευθύντρια Ελλάδας είναι χημικός και ανήκει στο της BMS από το 2008, ενώ διετέλεσε επικεφαλής του Τμήματος Market Access & Public Affairs σε μια δύσκολη περίοδο από το 2011 έως το 2014 όταν και ανέλαβε τη Διεύθυνση του Τμήματος Ογκολογίας & Αιματολογίας στην Ελλάδα.
Από τη θέση αυτή εργάστηκε για την επιτυχημένη κυκλοφορία oγκολογικών φαρμάκων στην ελληνική αγορά, ενώ σημαντική είναι και η συμβολή της στην εδραίωση της εταιρικής φιλοσοφίας της BMS Ελλάδας σε θέματα Συμμόρφωσης & Δεοντολογίας. 

«Με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τη διοίκηση μιας μεγάλης εταιρείας. Η BMS θα συνεχίσει να εργάζεται με στόχο τη διατήρησή της ανάμεσα στις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στη χώρα μας” ανέφερε στο πλαίσιο της ανάληψης των νέων καθηκόντων της η κα Προδρόμου, τονίζοντας παράλληλα πως βασική προτεραιότητα της εταιρείας παραμένει η “διαρκής βελτίωση των υπηρεσιών της για την καλύτερη δυνατή πρόσβαση των ασθενών στην Ελλάδα σε νέες, καινοτόμες θεραπείες και η συμβολή της στη βιωσιμότητα του ελληνικού συστήματος Υγείας».