Η 28 χρονη Rebecah γεννήθηκε χωρίς μεγάλο τμήμα του δεξιού βραχίονα. Κατάγεται από το Νιου Τζέρσι. Από νωρίς ήθελε να ασχοληθεί με το modeling αλλά την αποθάρρυναν. Εγκατέλειψε προσωρινά τα όνειρά της, αλλά όταν απέκτησε προσθετικό χέρι, πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισε να ξαναδοκιμάσει.

Σήμερα, με το  i-limp quantum, ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο προσθετικό άκρο, με έλεγχο των χειρονομιών, έχει τη δική της θέση στο χώρο της μόδας, εκπροσωπώντας τα άτομα με αναπηρία.

«Ήταν σίγουρα ένα ταξίδι για μένα. Ήταν δύσκολα στην αρχή, αλλά έχω γίνει αρκετά άνετη με τον εαυτό μου τώρα και είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ», δηλώνει πλέον.

Χθες περπάτησε με άνεση στην πασαρέλα του FTL Moda Show, ενώ και τον Φεβρουάριο συμμετείχε στο New York Fashion Week και φωτογραφήθηκε για τον κατάλογο 2015 της Nordstrom. Η Rebecca συναντήθηκε στο χτεσινό show και με άλλο ένα μοντέλο με αναπηρία, τη 18χρονη Μέιντελιν Στιούαρτ με σύνδρομο Down.

«Είναι τόσο σημαντικό να συμπεριλάβουν «ιδιαίτερα» μοντέλα, αν λάβουμε υπόψη ότι στην Αμερική ένας στους πέντε είναι άτομο με αναπηρία. Θα έπρεπε να τιμάμε τη μοναδικότητα, όχι να συμμορφωνόμαστε με αυτό που τα μίντια θεωρούν όμορφο», δήλωσε λίγες ημέρες πριν το χτεσινό show.