Οι φυσικές μπούκλες, που αγαπήθηκαν τόσο πολύ από όλους τους διάσημους παγκοσμίως, είναι το ιδανικό look και γι’ αυτό το καλοκαίρι. Αυτή τη σεζόν έχουμε δει μπούκλες σε όλες τις μορφές τους στις πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών, από ρομαντικές, φυσικές μπούκλες, μέχρι πιο στυλιζαρισμένα χτενίσματα.

Τώρα με ένα μόνο εργαλείο styling μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα και τα δύο στυλ κυματιστών μαλλιών:  χαλαρές, ανάλαφρες μπούκλες ή σφιχτές μπούκλες

Με το Bellissima Beach Waves μπορείς εύκολα να αλλάξεις από το ένα στυλ στο άλλο. Χάρη στα δύο κουμπιά στη βάση του, το διπλό σίδερο «κλειδώνει» και γυρίζει, με μία μόνο κίνηση.            

Αποκτήστε το απόλυτο κυματιστό look όλο τον χρόνο χωρίς… την αλμύρα της θάλασσας! Για ένα φυσικό εφέ παραλίας οι hair experts προτείνουν τις πιο σφιχτές μπούκλες, ενώ για ένα κομψό στυλ και ρετρό γοητεία, αντιστρέψτε τις πλάκες και δημιουργήστε πιο μεγάλα και πιο απαλά κύματα. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών από μεσαία – κοντά μέχρι μακριά μαλλιά.

Η κεραμική επίστρωση των θερμαινόμενων τμημάτων (για καλύτερη και ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας) και το σύστημα Thermo Control (για τη ρύθμιση των 3 επιπέδων θερμοκρασίας, που κυμαίνονται από 160° C έως 200° C), εγγυώνται το βέλτιστο αποτέλεσμα, προστατεύοντας παράλληλα τα μαλλιά σας και περιορίζοντας το στρες, που προκαλείται από τη θερμότητα.                   

Το προϊόν είναι εξοπλισμένο με:

.Thermo Control: Ηλεκτρονικός έλεγχος θερμοκρασίας μεταξύ 160 ° C και 200 ​​° C (3 επίπεδα θερμοκρασίας)

.Κεραμεική επικάλυψη: Για ομοίομορφη διανομή της ζέστης και μεγιστοποίηση της προστασίας της τρίχας

.Σύστημα κλεισίματος

.Διακόπτη ON/OFF

.Άκρη κατά των εγκαυμάτων

.Περιστρεφώμενο καλώδιο τροφοδοσίας

.Μήκος καλωδίου 1.8μ.