Σε  όλους τους ενδιαφερόμενους, παρέχεται ενημέρωση και, εφόσον κριθεί απαραίτητο, όλες οι κλινικές και διαγνωστικές εξετάσεις. Στόχος είναι να γνωρίσουν οι άντρες την πάθηση και την  αξία της πρόληψής της, εφόσον ο καρκίνος του προστάτη είναι μια αρρώστια που αντιμετωπίζεται, αρκεί να διαγνωσθεί έγκαιρα.Η

Η ενέργεια πραγματοποιείται την εβδομάδα 21-25 Σεπτεμβρίου 2015 στα καινούργια ειδικά Ιατρεία της Α' ουρολογικής Κλινικής ΑΠΘ, στο νοσοκομείο  Γ. Γεννηματάς, Εθνικής Αμύνης 41 στη Θεσσαλονίκη. Η δράση συμπίπτει με την επέτειο του ενός χρόνου λειτουργίας του ειδικού ιατρείου παθήσεων του προστάτη (για ραντεβού στο τηλέφωνο 2310-963102).

“Η γνώση και η ευαισθητοποίηση είναι το κύριο βήμα για την νίκη του καρκίνου του προστάτη” δηλώνει ο καθηγητής Ουρολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Διευθυντής της Α’ Ουρολογικής Κλινικής,  Δ. Χατζηχρήστου και συμπληρώνει: «Η διάγνωση είναι απλή και είναι εφικτό να είναι έγκαιρη, ώστε η αρρώστια να αντιμετωπιστεί με επιτυχία. Για τον λόγο αυτό, κάθε άντρας πάνω από 50 ετών, πρέπει να κάνει προληπτικούς ελέγχους"

Εβδομάδα ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη.

Ραντεβού στο τηλέφωνο 2310 963 102