Επίσημη συνεργασία με την ΑΤΕ Ασφαλιστική, ως ειδικό συμβεβλημένο νοσηλευτήριο, ξεκινά το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Η σύμβαση προβλέπει την απευθείας κάλυψη πλήρους νοσηλείας για όλους τους ασφαλισμένους της ΑΤΕ Ασφαλιστική και παροχές προστιθέμενης αξίας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, το οποίο λειτουργεί όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, καθώς και στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center
Οι ασφαλισμένοι της ΑΤΕ Ασφαλιστική μπορούν πλέον να αξιοποιούν τα προνόμια και υπηρεσίες υγείας που παρέχουν οι 200 κορυφαίοι ιατροί αποκλειστικής απασχόλησης, το εξειδικευμένο προσωπικό και το πλήθος διακεκριμένων εξωτερικών συνεργατών, στις πλήρως εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, κλινικές και εξωτερικά ιατρεία όλων των ειδικοτήτων, που εκτίνονται στις εγκαταστάσεις των 55 χιλιάδων τ.μ. του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.
Η ενεργοποίηση της συνεργασίας, επιτρέπει στους ασφαλισμένους της ΑΤΕ Ασφαλιστική να έχουν άμεση και συνεχή πρόσβαση στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, καλώντας όλο το 24ωρο - 7 ημέρες την εβδομάδα στην «Ανοιχτή Γραμμή Υγείας», στα τηλέφωνα 210.62.88077 (από κινητό) και 801.11.41051 (από σταθερό). 
Επίσης παρέχεται χωρίς οικονομική επιβάρυνση η χρήση ασθενοφόρου του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, εντός Αττικής, στα περιστατικά που χρήζουν νοσηλείας.
Η Διοίκηση του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center σε δήλωσή της, σχετικά με την υπογραφή σύμβασης συνεργασίας με την ΑΤΕ Ασφαλιστική, τονίζει: «Η συμφωνία με την ΑΤΕ Ασφαλιστική, μίας εκ των κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών της χώρας μας, εναρμονίζεται πλήρως με τη νέα στρατηγική διασφάλισης της βιώσιμης ανάπτυξης του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, που πρόσφατα θέσαμε σε εφαρμογή. Η συνεργασία αυτή, που θεμελιώνει την αμοιβαιότητα και την εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο οργανισμών, δημιουργεί πολύ σημαντικές προοπτικές και ευκαιρίες ανάπτυξης, διότι έχει ως κοινό τόπο την προσφορά προς τον άνθρωπο. Στο επόμενο διάστημα, θα έχουμε τη δυνατότητα να μετουσιώσουμε την κοινή μας φιλοσοφία σε υπηρεσίες και προϊόντα υγείας για κάθε σύγχρονο άνθρωπο».