Αυτά τα ενοχλητικά και αντιαισθητικά - πολλές φορές - σπυράκια μας χαλάνε το κέφι και την εμφάνιση. Πώς να βάλουμε, όμως, μέικ απ να τα καλύψουμε, ενώ ξέρουμε ότι πολύ συχνά η χρήση του επιβαρύνει ένα δέρμα με ακμή... 

Η νέα κρέμα αποδεικνύει ότι 1+1=1, δηλαδή ότι μια κρέμα που, αποδεδειγμένα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα σπυράκια, "πήρε χρώμα" κι έτσι έγινε το υπερπροϊόν Sebium Global Cover

Όπως εξήγησε σε ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση της καινοτόμας θεραπείας ο κ. Κωνσταντίνος Παπαλεξανδρής, group product manager της Bioderma, η διαφορά της συγκεκριμένης σειράς είναι ότι δρα και προληπτικά - εκτός από "πυροσβεστικά" - στην ακμή, επιτυγχάνοντας στιγμιαία κάλυψη και δράση ενάντια στα σπυράκια.

"Το 80% των ανθρώπων ηλικίας από 15 έως 18 χρόνων, όπως και το 20-40% των ενήλικων γυναικών, έχουν ακμή. Η νέα μας σειρά βασίζεται στη φιλοσοφία υγιές δέρμα - βιολογικός μιμητισμός - δερματολογική ασφάλεια και έχει συνθέσεις που εξυπηρετούν την ανοχή από το δέρμα μας, καθώς προσαρμόζονται στους μηχανισμούς του σώματος", εξήγησε ο κ. Παπαλεξανδρής.

Υπάρχουν τρία είδη ακμής:

.Η μη φλεγμονώδης (μαύρα στίγματα, μικροκύστες)

.Η φλεγμονώδης (φλύκταινες, άσπρα σημάδια)

.Η πολυμορφική (αποτελεί συνδυασμό των δύο προηγούμενων)

Η Sebium Global Cover περιέχει γλυκονικό ψευδάργυρο, που καταπραΰνει το δέρμα, σαλικυλικό - κιτρικό οξύ και εστέρες ΑΗΑ, που απολεπίζουν, βελτιώνουν την υφή και απομακρύνουν το πλεονάζον σμήγμα, γλυκονικό ψευδάργυρο, που μειώνει την εξάπλωση του βακτηρίου P. acnes, και fluodactiv@ patent και bakuchiol, που ρυθμίζουν τα συστατικά του σμήγματος, δρώντας στα αίτια εμφάνισης σοβαρών ατελειών.

Η νέα κρέμα υπόσχεται 91% φυσικό αποτέλεσμα, 95% κάλυψη των σημαδιών, 100% ομοιόμορφο τόνο και άνεση στο δέρμα, ενώ, μετά από 28 ημέρες χρήσης, διαπιστώθηκαν 77% λιγότερα μαύρα στίγματα και 82% λιγότερα σημάδια ακμής.