Δύο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Novartis Hellas κατά την τελετή απονομής των Hellenic Responsible Business Awards 2015, που διοργάνωσε το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications για την επιβράβευση του έργου των Υπεύθυνων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Η Novartis Hellas απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Πρόγραμμα Επικοινωνίας / Καμπάνια ΜΚΟ για την ενέργεια «Here & Now - Πρόγραμμα Ενημέρωσης για το Μεταστατικό Καρκίνο του Μαστού», ως αναγνώριση της ασθενοκεντρικής της προσέγγισης. Η καμπάνια αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία για την ανάδειξη των αναγκών των ασθενών με προχωρημένο καρκίνο του μαστού, κάνοντας πράξη τη δέσμευση της εταιρείας να βρίσκεται δίπλα στον ασθενή και να κατανοεί τις ανάγκες του.

Επίσης Χρυσό Βραβείο απέσπασε στην  κατηγορία Υγεία & Ασφάλεια / Μεγάλη Επιχείρηση για το πρόγραμμα «Προσέχω το διαβήτη μου», που παρείχε δωρεάν εξετάσεις σε περίπου 5.000 ανασφάλιστους συμπολίτες μας με δυσκολία πρόσβασης στο σύστημα υγείας. 

Η Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της Novartis Oncology κ. Κατερίνα Κόντζαλη, και  η Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της Novartis κ. Φωτεινή Μπαμπανάρα, δήλωσαν ότι «στη Novartis εμπνεόμαστε από τους ασθενείς. Αυτή η έμπνευση και η ευθύνη του ηγέτη, μας δίνει κίνητρα να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας και να διαμορφώνουμε τα υψηλότερα πρότυπα και προγράμματα που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια και ποιότητα ζωής για τους ασθενείς. Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας και την υπέροχη ομάδα μας που μας έδωσαν τη δυνατότητα με τις καμπάνιες «Here&Now» και «Προσέχω το Διαβήτη μου» να σταθούμε στο πλευρό των γυναικών με καρκίνο μαστού και των ανασφάλιστων διαβητικών σε όλη την Ελλάδα».