Τoν Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου ενάντια στον καρκίνο του μαστού Greece Race for the Cure, υποστηρίζει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο, η La Roche-Posay, συμμετέχοντας στην αποστολή ενός ηχηρού μηνύματος ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Ο αγώνας διοργανώνεται εδώ και 32 χρόνια σε περισσότερες από 140 πόλεις παγκοσμίως από την αμερικανική οργάνωση Susan Komen, ενώ στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί φέτος για 7η συνεχή χρονιά από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με συνδιοργανωτή τον ΟΠΑΝΔΑ.

Το Ιαματικό Κέντρο της La Roche-Posay από το 2009, έχει υποδεχτεί πάνω από 5.500 ασθενείς με καρκίνο προσφέροντάς τους δερματολογικές θεραπείες που συνδέονται με την αντιμετώπιση παρενεργειών από τις θεραπείες κατά του καρκίνου. Η εταιρία στηρίζει το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» με την παρουσία της στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού Greece Race for the Cure.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο περίπτερο της La Roche-Posay οι επισκέπτες και οι δρομείς θα μπορούν να δοκιμάσουν το Ιαματικό Νερό ΕΑU THERMALE, που έχει αποδεδειγμένες θεραπευτικές, αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες για να τονώσουν και να αναζωογονήσουν το δέρμα τους και την αντηλιακή προστασία ANTHELIOS.