Η ELPEN, η πρωτοπόρος Ελληνική Φαρμακευτική Βιομηχανία και το τμήμα Consumer HealthCare, στο πλαίσιο της σταθερής υποστήριξης του Έλληνα φαρμακοποιού, στήριξε το 17ο φαρμακευτικό συνέδριο PHARMA point με θέμα «Το φαρμακείο στο …μικροσκόπιο» που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 14 & 15 Οκτωβρίου 2017, από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα των Τμημάτων Φαρμακευτικής του ΑΠΘ, του ΕΚΠΑ, του Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Η στήριξη του Έλληνα φαρμακοποιού και η βιώσιμη ανάπτυξη του φαρμακείου εντάσσονται στον στρατηγικό σχεδιασμό της ELPEN η οποία επενδύει σε δράσεις που συμβάλλουν ουσιαστικά στην ενημέρωση των φαρμακοποιών για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, επιστημονικές και επιχειρηματικές, και βοηθούν στην καθημερινή εύρυθμη λειτουργία του φαρμακείου σύμφωνα με τις σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, τις νέες προοπτικές και ευκαιρίες.

Η ΕLPEN ήταν χορηγός στη διάλεξη της Dr. Μαρίας Σκουρολιάκου με θέμα «Αλληλεπιδράσεις Φαρμάκων – Διατροφής, ρωτήστε τον φαρμακοποιό σας». Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν ενδιαφέρουσες επιστημονικές ομιλίες ιατρικού, πανεπιστημιακού και φαρμακευτικού ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, το τμήμα Consumer HealthCare της ELPEN συμμετείχε με τα προϊόντα ALMORAplus, Gantil, Fugentin, Rontamilκαι Lumaren.