Το Let’s ΠΑΠ, η πρώτη ελληνική εφαρμογή για την υγεία της γυναίκας, είναι ένα δωρεάν application, που έχει δημιουργηθεί από την φαρμακευτική εταιρία AENORASIS με την επιστημονική στήριξη της Ελληνικής Ακαδημαϊκής Ομάδας Μελετών Παθολογίας Τραχήλου (HeCPA Group).

Το Let’s ΠΑΠ δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε μια σειρά διαδραστικών μαθημάτων και quiz, που ενημερώνουν για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του ιού HPV.

Στο Let’s ΠΑΠ application κάθε γυναίκα μπορεί να καταγράψει τον κύκλο της και η εφαρμογή θα την ενημερώνει για την αναμενόμενη ημερομηνία της επόμενης περιόδου και τις ημέρες ωορρηξίας.

Επίσης από το ημερολόγιο της εφαρμογής δίνεται η δυνατότητα σημείωσης της κατάσταση κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών (ροή αίματος, πόνος και διάθεση), ενώ το application με τη σειρά του θα προτείνει συμβουλές διατροφής, που σχετίζονται με την κατάσταση και θα ανακουφήσουν.

Το Let’s ΠΑΠ υπενθυμίζει με σχετικό reminder τα ραντεβού με τους γιατρούς. Τέλος από τη Βιβλιοθήκη του Let’s ΠΑΠ, που θα ανανεώνεται συνεχώς, θα μπορούν να ενημερώνονται για μια σειρά θεμάτων, όπως η διατροφή και η άσκηση από επαγγελματίες του χώρου.

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή: www.letspap.gr και στο Facebook: letspap.