Η φρεσκάδα και η λάμψη είναι σταθερά το νούμερο ένα ζητούμενο από τις millennials, που θέλουν ένα προϊόν για πολλές χρήσεις. Αυτή την ανάγκη καλύπτει το Multipurpose Dry Oil της Euthalia, που φροντίζει παράλληλα πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.  

Για καθαρή επιδερμίδα χωρίς αντιαισθητικές ραγάδες και ουλές οι γυναίκες έχουν τώρα τον δικό τους σύμμαχο, που έχει υπέροχη μυρωδιά και χαρίζει βελούδινη αίσθηση, χωρίς λιπαρά "αποτυπώματα", όταν βιάζονται να ντυθούν μετά το μπάνιο.

Πρόκειται για ένα ξηρό λάδι, που συνδυάζει πολύτιμα συστατικά, 100% από τη μητέρα φύση. Ενισχύει την αναδόμηση του δέρματος, αναζωογονεί και αποκαθιστά την ελαστικότητά του, ιδιαίτερα όταν το πέρασμα του χρόνου "προδίδει".

Είναι ένας πολύτιμος συνδυασμός εκλεκτών φυτικών ελαίων και αιθέριων ελαίων. Πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα, διεγείρει τις αισθήσεις, καταπολεμώντας παράλληλα την κυτταρίτιδα, αλλά προλαμβάνοντας και τη δημιουργία αντιαισθητικών ραγάδων την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Μετά το καθημερινό μπάνιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα - ειδικά εκεί που υπάρχουν σκληρύνσεις, όπως στους αγκώνες και στα γόνατα, κάνει θαύματα.

Επίσης είναι ένα κι ένα για τις άκρες των μαλλιών, που φριζάρουν ή φθείρονται από τα προϊόντα styling και από το πιστολάκι. Μπαίνει και στο πρόσωπο σαν κρέμα νυκτός, ενώ κάτω από το μακιγιάζ στο πρόσωπο, μια σταγόνα στα μήλα του προσώπου απογειώνει τη λάμψη...