10 χρόνια από την επανεκκίνηση της Γερολυμάτος International

Την επέτειο των 10 ετών από την επανεκκίνηση της (2009-2019) γιόρτασε πρόσφατα η εταιρεία Γερολυμάτος International στο Ecali Club, με συνεργάτες και φίλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

H βραδιά ήταν αφιερωμένη στον Παναγιώτη Γερολυμάτο, ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2009.

Η ιστορία της εταιρείας ξεκίνησε το 1923 όταν ο φαρμακοποιός Νίκος Γερολυμάτος, ανοίγει το πρώτο φαρμακείο του επί της οδού Αθηνάς.

Ο γιος του Παναγιώτης Γερολυμάτος, φαρμακοποιός και αυτός, ίδρυσε την εμπορική και εισαγωγική εταιρεία Π. Ν. Γερολυμάτος & Σια το 1958 και από εκεί ξεκίνησε η μακρά πορεία της εταιρείας στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς.

Σήμερα η εταιρεία GEROLYMATOS INTERNATIONALS.A., με πρόεδρο τον κ. Νικόλαο Γερολυμάτο, κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας και ατενίζει το μέλλον με δυναμισμό και αισιοδοξία.

Η εταιρεία GEROLYMATOS INTERNATIONAL S.A, πέραν της εξαγωγικής της δραστηριότητας σε 45 χώρες των προϊόντων της Sinomarin, Foltene, Tamarine, διατηρεί τρείς εμπορικούς κλάδους στην Ελλάδα.

Τον κλάδο OTC με προϊόντα για το ελληνικό φαρμακείο, τον κλάδο κτηνιατρικών ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Boehringer Ingelheim για τα κτηνιατρικά φάρμακα, αλλά και τον κλάδο των οπτικών για την αποκλειστική διανομή των προϊόντων περιποίησης οφθαλμού της Alcon.

Παράλληλα, διαθέτει δυο εργοστάσια παραγωγής φαρμακευτικών προϊόντων στο Κρυονέρι και το Μενίδι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ