20 χρόνια Ευρωκλινική Παίδων: Επετειακή Επιστημονική Ημερίδα με κέντρο την υγεία και τη φροντίδα του μικρού ασθενή

Η Ευρωκλινική Παίδων, συμπληρώνοντας φέτος 20 χρόνια λειτουργίας και τιμώντας τη σταθερή δέσμευσή της στη φροντίδα και την υγεία του μικρού ασθενούς,
διοργανώνει τη 18η Επιστημονική Ημερίδα, με θέμα «Συνήθη παιδιατρικά  προβλήματα: Σύγχρονες απόψεις», η οποία θα έχει επετειακό χαρακτήρα, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, 09:00 στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, παρουσία πλήθους διακεκριμένων επιστημόνων της παιδιατρικής κοινότητας.

Καταξιωμένοι ιατροί της Ευρωκλινικής Παίδων και προσκεκλημένοι ομιλητές, θα καλύψουν με τις εισηγήσεις τους ενδιαφέροντα θέματα της σύγχρονης παιδιατρικής, σε μια ημερίδα αφιερωμένη στο παιδί και την υγεία του. Μετά από 2 χρόνια απόστασης λόγω της πανδημίας, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις ομιλίες με φυσική παρουσία, ανταλλάσσοντας απόψεις, τιμώντας ιδρυτικά πρόσωπα της κλινικής μας και γιορτάζοντας 20 χρόνια προσφοράς και φροντίδας στους μικρούς ασθενείς.

Μερικά από τα θέματα που θα αναπτυχθούν στην ημερίδα είναι «Παχυσαρκία – αθηροσκληρυντική νόσος σε παιδιά και εφήβους», «Τα ζώα ως αίτιο μετάδοσης ιογενών και παρασιτικών λοιμώξεων», «Αιφνίδιος θάνατος σε βρέφη και παιδιά» κ.ά.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες παιδίατροι θα λάβουν 4 μόρια (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

 

Περισσότερες πληροφορίες και το αντίστοιχο πρόγραμμα, μπορείτε να τα βρείτε εδώ.