6 Διακρίσεις & ένα Τιμητικό βραβείο για τον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη

Με 6 διακρίσεις και ένα Τιμητικό βραβείο στο πρόσωπο της διοίκησης τιμήθηκε ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ).

Ειδικότερα, η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του ΟΦΕΤ κ. Ιουλία Τσέτη και η CFO του Ομίλου κ. Ειρήνη Τσέτη, έλαβαν τιμητικό βραβείο για την συνολική τους προσφορά στον φαρμακευτικό και επιχειρηματικό κλάδο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Best in Pharmacy Awards 2019 που διοργάνωσαν ο Φαρμακευτικός Κόσμος και ο Όμιλος Boussias Communications, τη Δευτέρα 15 Ιουλίου.

Η εκδήλωση επιβράβευσε τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, που βρίσκονται πίσω από την επιτυχή ανάπτυξη, παραγωγή και διακίνηση των προϊόντων του χώρου.

Παραλαμβάνοντας το Τιμητικό βραβείο, η κ. Ιουλία Τσέτη, αναφέρθηκε στη δυναμική του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, ο οποίος επιμένει να παραμένει στην Ελλάδα, να επενδύει, να καινοτομεί και να στηρίζει τόσο την αγορά εργασίας όσο και τον κλάδο των φαρμακοποιών, τον οποίο θεωρεί βασικό πυλώνα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, όπως σημείωσε.

Στα χρόνια της ελληνικής κρίσης, οι φαρμακοβιομηχανίες του Ομίλου Uni-pharma και InterMed και η εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle, τριπλασίασαν τις θέσεις απασχόλησης, επενδύοντας σημαντικά ποσά στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Η κ.Τσέτη, αναφέρθηκε ακόμη στο νέο δημιούργημα του Ομίλου που ετοιμάζεται, τη μονάδα εκχύλισης φαρμακευτικών φυτών Uniherbo στα Οινόφυτα, η οποία θα λειτουργεί και ως Ινστιτούτο Μελέτης νέων επιστημόνων και θα καταγράφει τη βιοποικιλότητα της χώρας.

5 διακρίσεις κύρους

Τα υπόλοιπα βραβεία από την εκδήλωση Best in Pharmacy Awards 2019 έχουν ως εξής:

  • InterMed S.A. ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ – Κορυφαία ομάδα πωλήσεων στο φαρμακείο – DREAM TEAM – ΟΜΑΔΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ InterMed– το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Ζέππος.
  • UNI-PHARMA ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ – Κορυφαίο λανσάρισμα νέου προϊόντος φαρμακείο (Συμπληρώματα Διατροφής – Υπερτροφές – Βιταμίνες – Διαιτητικά Προϊόντα) D3 fix&D3fix+K2 – το βραβείο παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Απογένης.
  • InterMed S.A. ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Κορυφαίο λανσάρισμα νέου προϊόντος φαρμακείου (Καλλυντικά) LUXURIUS SUNCARE INVISIBLE SPRAYS – το βραβείο παρέλαβε η Βλάσσια Αρώνη.
  • InterMed S.A. ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Καλύτερη καμπάνια μάρκετινγκ για προϊόντα φαρμακείου μεγάλου προϋπολογισμού LUXURIOUS SUNCARE – το βραβείο παρέλαβε η Μυρτώ Ράπτη.
  • ΟΦΕΤ – ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ – Καλύτερη εταιρεία προϊόντων φαρμακείου της χρονιάς στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης -U&I CARE, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ – το βραβείο παρέλαβε η Βικτώρια Μιχαηλίδου.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, κ. Σοφία Χατζηαντωνίου, PhD, Επικ. Καθηγήτρια, Τμήμα Φαρμακευτικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Πατρών, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Αυτά τα βραβεία αποτελούν μια καλή ευκαιρία για να επιβραβευτούν οι κόποι που απαιτούνται για να παραχθούν τα προϊόντα του φαρμακείου, τα οποία είναι αξιόλογα και καινοτόμα. Οι εταιρείες μπορούν να έρθουν σε επαφή με τα ελληνικά πανεπιστήμια ώστε από κοινού να ενσωματώσουμε όλη την τεχνογνωσία που έχουμε για τη δημιουργία αλλά και την παρασκευή νέων και καλύτερων προϊόντων».

Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας ο ΟΦΕΤ

Εξάλλου, ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, παρέλαβε μία ακόμη σημαντική διάκριση την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, στην εκδήλωση Diamonds of the Greek Economy 2019, που οργάνωσε η New Times Publishing.

Ο Όμιλος διακρίθηκε για τις επιδόσεις του στην Οικονομία και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, με θετικό πρόσημο στην αύξηση των θέσεων εργασίας, στην εξωστρέφεια, στις επενδύσεις, στην υπεύθυνη λειτουργία, στην αειφορία και στην Ηθική.

Το βραβείο παρέλαβε και πάλι, η πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΟΦΕΤ κ. Ιουλία Τσέτη, από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Η κ. Τσέτη, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμητική και ουσιαστική βράβευση, και αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή πορεία του Ομίλου, μια πορεία, που υπογράφει την ανάπτυξη και ευημερία της χώρα μας.

ΟΦΕΤBest in Pharmacy AwardsDiamonds of the Greek Economy