Amgen Hellas και La Roche-Posay: Σε πρώτο πλάνο η πρόληψη

Οι εταιρείες Amgen Hellas και La Roche-Posay θέτουν σε πρώτο πλάνο την πρόληψη και την ανακούφιση των ασθενών.

Η Amgen Hellas διοργάνωσε την Πέμπτη 11 Ιουλίου εκδήλωση, με θέμα την παρουσίαση του Προγράμματος Υποστήριξης Ασθενών «for my SKIN».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε αναλυτικά το πρόγραμμα, που αποτελεί δημιουργία της Amgen Hellas, με την ευγενική υποστήριξη της La Roche-Posay και περιλαμβάνει δράσεις, που έχουν σαν στόχο την ανακούφιση των ασθενών, που λαμβάνουν θεραπεία για τον μεταστατικό καρκίνο του παχέος εντέρου.

Οι δύο εταιρείες δημιούργησαν και υποστήριξαν ένα πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των δερματικών αντιδράσεων, θέλοντας να απαλύνουν τα δερματικά συμπτώματα, που προκαλούνται από τη θεραπεία με στοχευμένους παράγοντες, βελτιώνοντας, έτσι, την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού προσφέρεται στους ασθενείς η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία δεν αποζημιώνονται από το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ακόμη και για τους ογκολογικούς ασθενείς.

Το Πρόγραμμα “for my SKIN” παρουσιάστηκε στο 25ο Ελληνικό Συνέδριο Κλινικής Ογκολογίας τον περασμένο Απρίλιο.

Ο γενικός διευθυντής της Amgen Hellas Γιώργος Τουσίμης δήλωσε: «Μέσω του προγράμματος “For My Skin” προσφέρουμε σε ασθενείς υπό θεραπεία για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, τηn δυνατότητα να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους, αποκτώντας πρόσβαση χωρίς κανένα κόστος σε επιλεγμένα δερματολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία δεν αποζημιώνονται από το Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στελέχη της La Roche-Posay, καθώς και ο γενικός διευθυντής Σπύρος Αρβανιτάκης, ο οποίος δήλωσε:

«Οι θεραπείες κατά του καρκίνου έχουν πολλαπλές επιπτώσεις στο δέρμα. Γι’ αυτόν τον λόγο τα δερματολογικά εργαστήρια La Roche-Posay έχουν δεσμευτεί να φροντίσουν το δέρμα των ασθενών με καρκίνο, να περιορίσουν ή να επιβραδύνουν τις όποιες ανεπιθύμητες ενέργειες και να βελτιώσουν την καθημερινότητα των ασθενών, τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά τις θεραπείες. Είμαστε ευτυχείς που, μέσω της στενής συνεργασία μας με την Amgen, προσφέρουμε στους ασθενείς με μεταστατικό καρκίνο του παχέος εντέρου μια πολύτιμη βοήθεια για τον περιορισμό των ανεπιθύμητων ενεργειών και τη βελτίωση της ζωής τους».

«for my SKIN»