Αποτρίχωση για βελουδένια αίσθηση ενόψει παραλίας

Οι περισσότερες γυναίκες, αλλά και κάποιοι άνδρες, δεν διανοούνται να έρχεται καλοκαίρι και να μην κάνουν αποτρίχωση, καθώς επιθυμία τους είναι μια “καθαρή”, λεία επιδερμίδα.

Ευτυχώς υπάρχει λύση. Τα αποτριχωτικά προϊόντα της Simoun Cosmetics αποτελούν εδώ και χρόνια εγγύηση στην αποτρίχωση, σε κάθε σημείο του σώματος.

Με φυσικό, απολύτως ασφαλή και σχεδόν ανώδυνο τρόπο προσφέρουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και δίνουν μια extra έμφαση στην καθημερινή περιποίηση.

Για μια απαλή, λεία επιδερμίδα, απαλλαγμένη από τρίχες, επιλέγουμε το αποτριχωτικό κερί της Simoun, που είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και είναι ιδανικό για το πρόσωπο, τα πόδια, τις μασχάλες, τα χέρια, αλλά και το μπικίνι.

Υπάρχουν τρία είδη ρολέτας σε κερί: Το τιτάνιο για ευαίσθητα μαυρισμένα δέρματα , το μέλι για ισχυρή ενυδάτωση και δέρμα λαμπερό και το αζουλένιο, το οποίο καταπραΰνει τους ερεθισμούς.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η συχνή χρήση του αποτριχωτικού κεριού μειώνει αισθητά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και χαρίζει μια λαμπερή όψη.

Σύμμαχο στην αποτρίχωση αποτελούν, επίσης, οι έτοιμες αποτριχωτικές ταινίες σώματος με φυσικό κερί μέλισσας, που είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Οι ταινίες αποτρίχωσης αγκαλιάζουν και αφαιρούν τις τρίχες από την ρίζα, προσφέροντας ένα ακαταμάχητο αποτέλεσμα.

αποτρίχωση