Astellas – Innovis Pharma: Συνεργασία συν-προώθησης φαρμάκου για τον προστάτη

Συνεργασία για την συν-προώθηση στη χώρα μας, συνδυασμού φαρμακευτικών ουσιών για το κατώτερο ουροποιητικό σύστημα σε περιπτώσεις καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη, αποφάσισαν η ιαπωνική φαρμακευτική Astellas με την ελληνική Innovis Pharma.

Η συνεργασία αφορά το σκεύασμα συνδυασμού σολιφενακίνης και ταμσουλοζίνης, Vesomni, που χρησιμοποιείται σε άνδρες για τη θεραπεία μέτριων έως σοβαρών συμπτωμάτων αποθήκευσης και ούρησης του κατώτερου ουροποιητικού συστήματος που προκαλούνται από προβλήματα της ουροδόχου κύστης και του διογκωμένου προστάτη (καλοήθη υπερπλασία του προστάτη, BPH). Το φάρμακο χρησιμοποιείται όταν η προηγούμενη αγωγή με μόνο ένα φάρμακο για την πάθηση αυτή δεν ανακουφίσει τα συμπτώματα επαρκώς.

Ο κ. Χάρης Ναρδής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Astellas Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, δήλωσε ότι είναι μία συνεργασία με υψηλές προσδοκίες επιτυχίας στηριζόμενη στις ικανότητες και την πολύχρονη εμπειρία των στελεχών και των δύο εταιριών.

Με αφορμή τη νέα συνεργασία, ο κ. Μάκης Οικονόμου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Innovis Pharma, ανέφερε σχετικά: “Με κοινό γνώμονα το όφελος των ασθενών, συντασσόμαστε με την Astellas με την πλέον αξιόπιστη θεραπεία για τα συμπτώματα του Κατώτερου Ουροποιητικού”.

Innovis PharmaAstellasυπερπλασία προστάτη