Χρυσό Βραβείο για την ΕΥΔΑΠ από τον EBEN GR

Με το Χρυσό Βραβείο βραβεύτηκε η Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου της ΕΥΔΑΠ στην εκδήλωση των Responsible Management Excellence Awards του EBEN GR.

Η ΕΥΔΑΠ βραβεύτηκε για την εξαιρετική επίδοσή της στις αρχές της επιχειρηματικής ηθικής και το μοντέλο υπεύθυνης διοίκησης που ακολουθεί.

Η ικανοποίηση των αρχών της ακεραιότητας, της αντικειμενικότητας, της ανεξαρτησίας, της ευθύνης και η ανάπτυξη δράσεων που προάγουν την κοινωνική ευημερία, τον σεβασμό στην ανθρώπινη αξία και την προστασία του περιβάλλοντος αποτέλεσαν την  απαραίτητη προϋπόθεση για τη βράβευση και τη σχετική πιστοποίηση.

Το ΕΒΕΝ ιδρύθηκε το 2000 και είναι αναγνωρισμένο ως εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής αντίληψης για την επιχειρηματική ηθική.  Αποτελεί  μη κερδοσκοπικό οργανισμό και είναι το πλέον ενεργό δίκτυο Επιχειρηματικής Ηθικής στην Ευρώπη, το οποίο αριθμεί ήδη 18 χώρες – μέλη.

Η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. παραμένει η μοναδική εταιρεία του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα, που κατέχει την διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση RME MODEL και βραβεύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από τη διοργάνωση. Η  Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά ως μέλος σε συγκεκριμένες δράσεις στο Ambassadors Club of EBEN που ανέδειξαν την πάγια πολιτική περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και προστασίας της  ΕΥΔΑΠ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν εταιρείες που συμμετείχαν στη διαδικασία αξιολόγησης και λαμβάνουν πιστοποίηση RME καθώς και οργανισμοί με ιδιαίτερο έργο στην προστασία του περιβάλλοντος. Επίσης, συμμετείχαν  διακεκριμένοι ομιλητές από τον επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό κόσμο, που αναφέρθηκαν στην επιχειρηματική ηθική στην θεωρία και την πράξη.

Από το newsroom του Healthmag.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΕΥΔΑΠχρυσό βραβείοEBEN GR