Δύο νέες προσθήκες στη σειρά αφρόλουτρων Υψηλής Ανοχής από το Le Petit Marseillais

Η βραβευμένη σειρά αφρόλουτρων Υψηλής Ανοχής Le Petit Marseillais ανανεώνεται συνεχώς και εμπλουτίζεται με δύο νέα αφρόλουτρα. Τα κρεμώδη αφρόλουτρα Υψηλής Ανοχής Le Petit Marseillais με άνθος βαμβακιού και βιολογικό έλαιο γλυκού αμυγδάλου, έρχονται να προστεθούν στις απολαυστικές προτάσεις με βιολογικό άνθος αμυγδαλιάς, βιολογική κυανή κενταύρια και βιολογικό έλαιο κάνναβης.

Τα δύο νέα κρεμώδη αφρόλουτρα Le Petit Marseillais απευθύνονται σε όλη την οικογένεια, με τη βραβευμένη απαλή τους σύνθεση, με άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα, χωρίς θειικά άλατα και χρωστικές.  Εμπνευσμένα από τη φύση, τόσο το αφρόλουτρο με άνθος βαμβακιού όσο και με το βιολογικό έλαιο γλυκού αμυγδάλου, περιέχουν μόνο 11 συστατικά αναγνωρισμένα για τις καταπραϋντικές, προστατευτικές και θρεπτικές τους ιδιότητες.

Mε 98% φυσικά συστατικά η σειρά αφρόλουτρων Υψηλής Ανοχής Le Petit Marseillais είναι ιδανική για την ευαίσθητη επιδερμίδα, προσφέροντας θρέψη και ενυδάτωση. Όλα τα μέλη της οικογένειας μπορούν να απολαμβάνουν την πρωτοποριακή σύνθεσή των δερματολογικά ελεγμένων αφρόλουτρων Υψηλής Ανοχής Le Petit Marseillais καθώς είναι κατάλληλα ακόμα και για μωρά από τριών μηνών και άνω.

Από το 1996, η σειρά αφρόλουτρων Le Petit Marseillais ανταποκρίνεται στις σύγχρονες τάσεις της εποχής εμπνευσμένη από τη φύση και πάντα με σεβασμό προς αυτήν και τους καταναλωτές. Το 2023 η σειρά αφρόλουτρων Υψηλής Ανοχής Le Petit Marseillais αναδείχθηκε ως προϊόν της Χρονιάς, στην κατηγορία «Αφρόλουτρο».

Αναζητήστε τα αφρόλουτρα Υψηλής Ανοχής Le Petit Marseillais στα ράφια των σούπερ μάρκετ και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης!

Le Petit Marseillaisκρεμώδη αφρόλουτρα Υψηλής Ανοχής