Έκκληση για γάλα και φάρμακα από το ΜΚΙΕ

Έκκληση για γάλατα 2ης βρεφικής ηλικίας ή εβαπορέ για παιδιά 2-3 ετών ή πάνες κυρίως Νο 4 και 5, κάνει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού (ΜΚΙΕ) καθώς το απόθεμά του έχει μειωθεί δραματικά λόγω των καλοκαιρινών διακοπών.

Το ΜΚΙΕ σημειώνει ότι κάθε μήνα βοηθά περίπου 100-150 βρέφη και παιδιά (μέχρι 3 ετών) και το τελευταίο διάστημα υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις άμεσες ανάγκες των συνανθρώπων μας, οι οποίες είναι διαρκείς.

Το ιατρείο λειτουργεί εξ’ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι εθελοντές του, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν.

Οι εκπρόσωποι του ΜΚΙΕ επισημαίνουν για μια ακόμη φορά ότι δεν δέχονται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, που εν συνεχεία προσφέρουν δωρεάν σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Εκδήλωση την Κυριακή

Με μια ιδιαίτερη συμβολική κίνηση, το ΜΚΙΕ οργανώνει μια πρωτότυπη εκδήλωση για όσους παρέχουν τη βοήθειά τους στο Κοινωνικό Ιατρείο.
Με τίτλο “Γάλατα και Φάρμακα, εσείς – Λογοτεχνικά βιβλία, εμείς”, το ΜΚΙΕ καλεί την ερχόμενη Κυριακή 6 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα όσους ενδιαφέρονται, να προσφέρουν τα απαραίτητα για το Ιατρείο είδη, παίρνοντας στη συνέχεια, λογοτεχνικά βιβλία.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι του Ιατρείου: “πιστεύουμε ότι το βιβλίο είναι μοναδική συντροφιά και φάρμακο ψυχής.
Εσείς, φέρνετε μαζί σας: γάλατα σκόνη 2ης βρεφικής ηλικίας ή εβαπορέ γιά παιδιά 2-3 ετών ή πάνες κυρίως Νο 4 και 5, αλλά και πολύτιμα φάρμακα όπως παυσίπονα, εισπνεόμενα, γαστροπροστατευτικά κλπ.

Έτσι αποκτάτε πολύτιμα βιβλία, και θα στηρίξετε μονογονεϊκές οικογένειες, ειδικές περιπτώσεις οικογενειών με προβλήματα, χαμηλοσυνταξιούχους και όσους υποφέρουν και τους στηρίζει το ΜΚΙΕ”.

Το ΜΚΙΕ βρίσκεται εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης, (δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού), τηλ. 210 9631950.

φάρμακαβρεφικό γάλαΜΚΙΕ