Έλαιο μαλλιών με καστορέλαιο, αλόη, βιταμίνη Ε και D-Panthenol

Το έλαιο μαλλιών «PRNZL» προλαμβάνει τον σχηματισμό ψαλίδας και το σπάσιμο της τρίχας, δίνοντας μήκος στα μαλλιά, αφού τα αναδομεί προστατεύοντάς τα παράλληλα από το καθημερινό styling και το επιβαρυμένο περιβάλλον.

Η δραστικότητά του οφείλεται αποκλειστικά στον συνδυασμό των φυτικών ελαίων, των φυσικών δραστικών συστατικών και των αιθερίων ελαίων, από τα οποία αποτελείται. Εφαρμόζοντας το έλαιο μαλλιών “RPNZL” της ανάPLASIS με καστορέλαιο, αλόη, βιταμίνη Ε και D-Panthenol, κάνοντας ελαφρύ μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, τα αιθέρια έλαια υλάνγκ υλάνγκ, φασκόμηλου και δενδρολίβανου αναζωογονούν την επιδερμίδα.

Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα συστατικά ενυδατώνουν και προλαμβάνουν την ξηρότητα στο τριχωτό της κεφαλής. Η βιταμίνη E φυτικής προέλευσης, η προβιταμίνη B5 (D-Panthenol), σε συνδυασμό με το έλαιο αλόης, αναδομούν τα κατεστραμμένα μαλλιά και προλαμβάνουν τη δημιουργία ψαλίδας. Έτσι, με απόλυτα φυσικό τρόπο, τα μαλλιά αποκτούν εντυπωσιακή απαλότητα, όγκο, λείανση και ενισχυμένη λάμψη.

Το κερί ελαιολάδου και το κερί μέλισσας, σε συνδυασμό με το καστορέλαιο, το αμυγδαλέλαιο και το λάδι καρύδας, προσφέρουν εξαιρετική ενυδάτωση και θρέψη. Τα μαλλιά γίνονται πιο ανθεκτικά στην ηλιακή ακτινοβολία, στην ατμοσφαιρική ρύπανση και στην ξηρότητα.
Πώς να το χρησιμοποιήσετε

Ανακινήστε καλά το έλαιο μαλλιών «RPNZL» και απολαύστε την εφαρμογή του κάνοντας ελαφρύ μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, βάζοντας επαρκή ποσότητα. Τυλίξτε εν συνεχεία τα μαλλιά σας με μια ζεστή πετσέτα. Αφήστε τα ευεργετικά συστατικά του ελαίου να δράσουν για μισή έως μία ώρα.

Στη συνέχεια λουστείτε. Θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα από την πρώτη, κιόλας, χρήση. Προτεινόμενη συχνότητα εφαρμογής: Δύο φορές την εβδομάδα.

Τα προϊόντα της εταιρείας είναι υποαλλεργικά και διατίθενται σε Ελλάδα, Κύπρο και ΕΕ. Βρείτε τα αποκλειστικά στα φαρμακεία αλλά και στο e-Shop www.anaplasis.gr.