Φθινοπωρινή ανανέωση με υγιεινές διατροφικές συνήθειες!

Το διαιτητικό και διατροφικό Business μενού της Taste and Diet, είναι στην πραγματικότητα ένα Classic μενού, χωρίς το βραδινό του γεύμα, με 800 kcal μ.ό. ανά ημέρα.

Περιλαμβάνει πρωινό γεύμα, μεσημεριανό και επιδόρπιο ενώ αποτελεί την ιδανική επιλογή όσων εργάζονται πολλές ώρες και επιθυμούν να ακολουθούν μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή ακόμα και στο γραφείο. Φυσικά απευθύνεται και όσους επιθυμούν να ρυθμίσουν το βάρος τους, σύμφωνα με τις οδηγίες των διαιτολόγων της Taste and Diet σχετικά με το βραδινό γεύμα.

Η Taste and Diet λειτουργεί με ασφάλεια για εσάς. Το εξειδικευμένο προσωπικό σε συνεργασία με τους διαιτολόγους μελετούν, θερμιδομετρούν και αναλύουν διαθρεπτικά το κάθε σας γεύμα. Οι επιστημονικοί σύμβουλοι είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πλάι σας για να κάνετε τα σωστά βήματα.

Η επιστημονική ομάδα της Taste and Diet είναι εδώ για να λύσει όποια απορία έχετε! Για περισσότερες πληροφορίες για την Taste & Diet και τα προγράμματα που προσφέρει επισκεφτείτε το επίσημο site: https://tasteanddiet.gr/

Taste and Diet