Γεύμα αγάπης για την οικονομική ενίσχυση των οργανισμών «Καρκινάκι» και «Σε αναμονή»

Ένα «Σπουδαίο γεύμα αγάπης» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στην αίθουσα δεξιώσεων «Γοργόνα» στη Νέα Χαλκηδόνα, για την οικονομική ενίσχυση των οργανισμών «Καρκινάκι» και «Σε αναμονή».

H εκδήλωση θα «ντυθεί» μουσικά από τον τραγουδιστή και λυράρη Μάνο Πυροβολάκη. Μαζί του θα βρίσκεται η λυράρισσα Στέλλα Κουκάκη. Την εκδήλωση διοργανώνει η εταιρεία «Σπουδαία events», που μέσα από την υλοποίηση πολιτιστικών δράσεων έχει ως στόχο την υποστήριξη φορέων και οργανισμών που συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Ο οργανισμός «Σε Αναμονή» κλείνει φέτος οκτώ χρόνια λειτουργίας και μέχρι σήμερα έχει υποστηρίξει περισσότερους από 200.000 συμπολίτες μας, οι οποίοι λαμβάνουν προϊόντα και υπηρεσίες που είχαν μπει «σε αναμονή» από κάποιον άγνωστο φίλο. Οι πολίτες μπορούν μέσα από την προπληρωμή προϊόντων και υπηρεσιών σε συνεργαζόμενες με τον οργανισμό επιχειρήσεις, να υποστηρίξουν άνεργους ή άπορους συνανθρώπους.

Ο οργανισμός «Καρκινάκι» δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει το ενημερωτικό κενό που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα αναφορικά με τον παιδικό καρκίνο. Σκοπός τού οργανισμού είναι να εξελιχθεί στην κύρια πύλη που θα καλύπτει όποιον ενδιαφέρεται να μάθει τα πάντα για τον παιδικό καρκίνο.

Εισιτήρια για το γεύμα αγάπης διατίθενται από την TicketServices.gr (στο λινκ https://www.ticketservices.gr/event/spoudaio-gevma-enisxysis-ton-organismon-karkinaki-kai-se-anamoni/) και στη συνέχεια η κράτηση πραγματοποιείται στο τηλέφωνο 2102520909.

 

Καρκινάκι«Σε Αναμονή»Γεύμα αγάπης