HAAN MOUTH SPRAY- Φρέσκια αναπνοή για καθημερινότητα με αυτοπεποίθηση

Η HAAN κάνει μία νέα προσθήκη στα απαραίτητα που χρειαζόμαστε για να νιώθουμε φρέσκοι και έτοιμοι κάθε στιγμή της ημέρας, όπου κι αν βρισκόμαστε. Με τα νέα Mouth Spray στην πιο πρακτική και χαριτωμένη συσκευασία, ανεβάζουμε τη διάθεσή μας και μεταμορφώνουμε την καθημερινότητά μας με ένα μόνο ψέκασμα, για μια αναζωογονητική αίσθηση στην αναπνοή μας. Αυτό το Mouth Spray αλλάζει το παιχνίδι προσφέροντάς μας αυτοπεποίθηση με τους γύρω μας και βελτιωμένη υγεία της αναπνοής μας.

Φτιαγμένα με καθαρά, vegan υλικά και φρέσκες γεύσεις για κάθε γούστο, επιλέγουμε ανάμεσα σε 3 υπέροχα χρώματα και αρώματα, αυτό που θα έχουμε πάντα μαζί μας για να μας φτιάχνει την διάθεση. Το πικάντικο τσάι Chait και η μέντα αναμειγνύονται με μια λεπτή νότα βανίλιας στο Life’s a Beach, βρίσκουμε την τέλεια αναζωογονητική και καταπραϋντική ισορροπία από εκχυλίσματα ευκαλύπτου, μέντας και βοτάνων στο Good on Ya και μυρίζουμε τα φρεσκοκομμένα μήλα με μια λεπτή πινελιά μέντας στο Apple a Day.

Όπως και με κάθε προϊόν της HAAN, επαναγεμίζουμε, επαναχρησιμοποιούμε και ανακυκλώνουμε, 3 συνήθειες που είναι τόσο cool όσο και η αναπνοή μας με τα νέα Mouth Spray και μας έμαθε η HAAN για να διευκολύνει την ζωή και την καθημερινότητά μας, φροντίζοντας παράλληλα το περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 3247128 email: sales@kontossi1935.gr

υγεία του στόματοςHAAN MOUTH SPRAYαναπνοή