Η Angelini Pharma Hellas S.A. επισφραγίζει τη νέα της συνεργασία με την Pharmazac S.A.

Η Angelini Pharma Hellas, θυγατρική εταιρία της Angelini Pharma, μέλος του ιδιωτικού ιταλικού Ομίλου Angelini, ανακοίνωσε την οριστικοποίηση της συνεργασίας της με την φαρμακευτική εταιρία Pharmazac.

Σκοπό της συνεργασίας αποτελεί η διανομή και προώθηση γνωστού φαρμακευτικού σκευάσματος με δραστική ουσία την προυλιφλοξασίνη, η οποία ανήκει στην ομάδα αντιβιοτικών που ονομάζονται φθοριοκινολόνες. Ενδείκνυται για τη θεραπεία λοιμώξεων ανωτέρου και κατώτερου αναπνευστικού και ουροποιητικού, που προκαλούνται από ευαίσθητα στην Προυλιφλοξασίνη βακτήρια.

Η Angelini Pharma, έχοντας πάντα ως επίκεντρο τον ασθενή, με προσήλωση και σεβασμό, μέσα από αυτή την σημαντική συνεργασία αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι αποστολή της αποτελεί η κάλυψη των αναγκών κάθε οικογένειας, με σκοπό τη διαφύλαξη της Υγείας και την εξασφάλιση της Προσωπικής Φροντίδας.

H Pharmazac συνεχίζει με αυτή την συνεργασία την επέκταση των συνεργασιών της, με έμφαση στην ποιότητα, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τους ασθενείς.

 

Η φωτογραφία είναι από την επίσημη συνάντηση επισφράγισης της συνεργασίας στα γραφεία της Angelini Pharma Hellas, όπου απεικονίζονται από αριστερά προς τα δεξιά οι κ.κ., Αναστασιάδης Αλέξανδρος, Supply Chain Head Angelini GR & BG, Μηλιόπουλος Νίκανδρος, Marketing Manager Pharmazac, Παπαγεωργίου Αντώνιος, Γενικός Διευθυντής Pharmazac, Πάγκαλος Γεώργιος, Πρόεδρος Δ.Σ Pharmazac, Atanasov Atanas, Country Manager Angelini GR & BG και Αξιώτης Δημήτριος, Marketing Manager RxBD Angelini GR.

Angelini Pharma Hellas