Η Lavipharm στη CPhI Worldwide 2021

Η Lavipharm συμμετείχε στη CPhI Worldwide 2021, τη μεγαλύτερη έκθεση στον κλάδο της φαρμακευτικής βιομηχανίας παγκοσμίως, η οποία φέρνει σε επαφή χιλιάδες επαγγελματίες και προμηθευτές φαρμάκων από όλο τον κόσμο. Η έκθεση υλοποιήθηκε στο Μιλάνο από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου και διαδικτυακά από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου 2021.

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 1.400 εκθέτες από 170 χώρες έδωσαν το παρών για να ενημερωθούν σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις που καλύπτουν όλο το φάσμα του φαρμάκου. Κατά τη διάρκεια της τριήμερης διοργάνωσης, η Lavipharm συμμετείχε με το δικό της περίπτερο ως εκθέτης, όπου τα στελέχη της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους επαγγελματίες του κλάδου για το ολοκληρωμένο portfolio υψηλής ποιότητας φαρμακευτικών προϊόντων και υπηρεσιών του Ομίλου. Αιχμή του δόρατος αποτελεί η κατηγορία των διαδερμικών συστημάτων χορήγησης φαρμάκων, τα οποία παράγονται στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Παιανία και εξάγονται διεθνώς.

«Είμαστε υπερήφανοι για τη συμμετοχή μας στην έκθεση CPhI Worldwide 2021, τη μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση στον χώρο του φαρμάκου, η οποία συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του παγκόσμιου φαρμακευτικού επιχειρείν. Μέσα από την παρουσία μας, καταφέραμε να αναδείξουμε με επιτυχία την αποτελεσματικότητα και καινοτομία των φαρμακευτικών προϊόντων της Lavipharm. Επιπλέον, ενισχύσαμε περαιτέρω τις σχέσεις της με υφιστάμενους συνεργάτες και θέσαμε τις βάσεις για νέες αποδοτικές συνεργασίες που θα επεκτείνουν την παρουσία μας σε ακόμα περισσότερες αγορές», δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Γιαννουλέας, Chief Operating Officer & Country Manager της Lavipharm.

Η Lavipharm, με πορεία 110 ετών,  είναι σήμερα ένας ολοκληρωμένος ελληνικός Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων στην Ελλάδα με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

lavipharm