Η Pharmassist Ltd γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας της

Η Pharmassist Ltd γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας της, διοργανώνοντας μια επετειακή εκδήλωση, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 στην Αθήνα, με προσκεκλημένους σημαντικούς εκπροσώπους της φαρμακευτικής αγοράς, ακαδημαϊκούς και ερευνητικούς φορείς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωπος του ελληνικού κοινοβουλίου, στελέχη του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), γενικοί διευθυντές εταιρειών, ο πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, καθηγητές, ερευνητές, εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Η Pharmassist Ltd ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1999, με την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών σε θέματα κανονιστικών υποθέσεων, μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα για τα τότε δεδομένα της αγοράς, έχοντας ήδη διαβλέψει την επικείμενη ανάγκη των εταιρειών -πολυεθνικών και ελληνικών – ενός αξιόπιστου συνεργάτη, στο πλαίσιο έγκρισης των φαρμακευτικών τους προϊόντων, αλλά και διαφόρων άλλων κανονιστικών θεμάτων.

Με την πάροδο του χρόνου και δεδομένου πως το portfolio των πελατών της Pharmassist αυξανόταν άκρως ικανοποιητικά, ιδρύονται το 2007 τα Τμήματα Κλινικών Μελετών και Ιατρικών Υποθέσεων και το 2008 το Τμήμα της Φαρμακοεπαγρύπνησης, στοχεύοντας στην κάλυψη όλου του φάσματος των αναγκών των πελατών της.

Η εταιρεία, πιστή στο όραμά της για διαφοροποίηση, προχωρά το 2014 στην ίδρυση του τμήματος R&D, με σκοπό την ανάπτυξη In-Vitro Diagnostics προϊόντων στον τομέα της ογκολογίας.

Σημαντική επένδυση για την εταιρεία αποτέλεσε η μετεγκατάστασή της σε ιδιόκτητα state-of-the-art γραφεία, με σύγχρονες υποδομές, διασφαλίζοντας θέματα προστασίας δεδομένων και επιχειρησιακής συνέχειας, και προσφέροντας ταυτόχρονα ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας για το προσωπικό της, το οποίο πλέον αριθμεί 64 εξειδικευμένους επιστήμονες.

Καθ’όλη τη διάρκεια λειτουργίας της, η εταιρεία επενδύει διαρκώς σε ανθρώπινο δυναμικό, επιστήμονες στον τομέα της υγείας, στοχεύοντας συγχρόνως και στον επαναπατρισμό Ελλήνων επιστημόνων και ενισχύοντας πάντα την τεχνογνωσία της, ως μια εταιρεία αμιγώς έντασης γνώσης. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σταθερά σε ζητήματα ποιότητας και αριστείας, χαρακτηριστικό σημείο διαφοροποίησης της Pharmassist και κύριος άξονας του οράματός της από  την αρχή της λειτουργίας της (η εταιρεία είναι διαπιστευμένη ως προς τα συστήματα ποιότητας ISO 9001, ISO 13485, ISO 27001).

Η CEO, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της Pharmassist Ltd Ιωάννα Κούκλη δήλωσε χαρακτηριστικά «Τα επιτεύγματα της Pharmassist είναι πολυάριθμα όλα αυτά τα χρόνια, σε όλα τα τμήματά μας, με σημαντικότερο την υψηλή ικανοποίηση των πελατών μας και τη συνεχή εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας. Το όραμα της Pharmassist, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, σταθερά και διαχρονικά, είναι η διαρκής ανάπτυξη, πάντοτε με γνώμονα την αξεπέραστη ποιότητα των υπηρεσιών και δέσμευσής μας σε αυτό.

Έχοντας συμπληρώσει 20 επιτυχημένα χρόνια πορείας και προσφοράς, είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι και ταυτόχρονα περήφανοι να κοιτάμε μπροστά, με ακόμη περισσότερη όρεξη, αλλά και σιγουριά, στα επόμενα χρόνια που θα ακολουθήσουν».

Pharmassist